Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ellerine sağlık detaylı bir inceleme ve anlatım olmuş. Bana yukarda güzel çalışıyor dediğim için kızan arkadaşlar var. Ben de bu açıklamayı yapan arkadaş gibi tüm özellikleri dibine kadar kullanmaktansa sadece radar hack ve minimum derecede FOV'lu aimbot ve smooth'u %100 kullanıyorum. Onun dışında olan "fake prime" "reveal rank" gibi özellikleri de kullanıyorum. Bu oyunda ESP ve duvar görmek her zaman can sıkıcıdır ve kısa sürede OW ban yemenize sebep olur. WH kullanmaya alışan bir oyuncu bir daha asla normal oyuna da adapte olamaz

Selam Bebek Ben bir Kelebek
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Burdan hilenin kurucusuna seslenmek istiyorum sadece merak etim BAn yemek istemiyorum vac ve overwatch ;-;

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
burdakilere dayanarak söylüyorum sadece radar kullanıyorum ve gayette menmunum fazlasınada gerek yok sanırım

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Burdan hilenin kurucusuna seslenmek istiyorum DÜZGÜN cevap istiyorum Bu hileyi kullanırkan VAC BAN ve ya over... denen BAN'dan yermiyim Lütfen adam akıllı cevap istiyorum
Eğer hileyi belli ederek kullanırsanız owervatch ban yersiniz 1 aydır kullanıyorum halen VAC ban yemedim hilenin VAC tarafından algılanma riski vardır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Burdan hilenin kurucusuna seslenmek istiyorum DÜZGÜN cevap istiyorum Bu hileyi kullanırkan VAC BAN ve ya over... denen BAN'dan yermiyim Lütfen adam akıllı cevap istiyorum
bu nasıl bir uslüp kardeşim her hilenin ban riski vardır ha vac ha overwatch risk her zaman vardır hilenin kurucusu değilim fakat benim zoruma gitti senin uslubun

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
esp ve chams gayet iyi çalışıyor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hilenin Tüm Özellikleri Sorunsuz Çalışmaktadır Kendim Bizzat Denedim + olarak herhangi bir VAC atma durumu yoktur sadece overwatchdan oyun yasaklaması yersiniz legit oynadığnız sürece herhangi bir sorun çıkmaz Yapımcınında Ellerine Sağlık Hergün Güncelliyor Hileyi.

Jen
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
VAC ban is displayed on your profile as
"VAC banned for *** day(s)"
Overwatch ban is displayed on your profile as
"In-game ban *** day(s)"

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Eng:
VAC BAN = Crime of Cheating
Overwatch BAN = Users Crime
TR:
VAC Yasaklanması = Hilenin Suçu Hile Valve Anti Hile Koruması Tarafından Yakalanmıştır.
Overwatch Yasaklanması = Sizin Suçunuz Hileyi Aşırı Belli Ederseniz Yersiniz

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Önceden tıkır tıkır çalışan hile bende niye çalışmıyor ki o zaman ? Hiçbir özellik çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...