Geçmiş olsun başıma gelenleri yazıyorum
vac yemedi hesabım fakat yakın zamanda yer diye düşünüyorum.
Yan hesapta açtım hilesiz daha iyi vuruyordum belli etmim diye aim 0.2 de kullandim 2 mac girdim . Radar yada wh kesinlikle kullanmadım. Suan maç bulmuyor ve lobi de kimsecikler yok.
Main hesabı steam userdata silmeden girdim için 3 hesabimada bulaştı.
Vac yakındır. Umarım herkes bunu göze alır. Ben akıllandım. Keşke böyle olmasaydı.
Yan hesapta açtım hilesiz daha iyi vuruyordum belli etmim diye aim 0.2 de kullandim 2 mac girdim . Radar yada wh kesinlikle kullanmadım. Suan maç bulmuyor ve lobi de kimsecikler yok.
Vac yakındır. Umarım herkes bunu göze alır. Ben akıllandım. Keşke böyle olmasaydı.
ben full hileyle oynadım 16 win nova 4 üm belli etmiyorum bakıyorum kesin yenilcez salıyorum sizde öyle yapın mesela aimlok + slinet fazla acamyın cok belli ediyor bunlar
ben full hileyle oynadım 16 win nova 4 üm belli etmiyorum bakıyorum kesin yenilcez salıyorum sizde öyle yapın mesela aimlok + slinet fazla acamyın cok belli ediyor bunlar
Vac neder yersiniz. hile güncel değil site csgo yeni güncellenmisse gidip eski hile girerseniz vac yersiniz.
ow de çok aim açtığınız zaman belli ettiğiniz zaman yersiniz adam sağda ise sola bakarak çıkın
basit teknikleri 2 yıldır hile ile oynuyorum ve hala vac veya ow yemedim
Eğer ki dosyaları doğrulamadan girdiyseniz bir ihtimal ana hesaba da bulaşmış olabilir. Ancak userdata gibi bir klasörün ben çok fazla ban üzerinde etkisi olduğunu düşünmüyorum. Ban oyun dosyaları üzerinde etkilidir. Ana hesabınız da hileyi inject etmediğiniz sürece ban yemezsiniz (dosyaları doğrulamayı unutmadığınız sürece). Elbette bunlar benim kişisel düşüncelerim. Karşıt bir önerisi olan varsa söyleyebilir.