Hilede sıkıntı yok kullanılıyor. Ama bişey paylaşmak istiyorum. Çok uzun süredir takip ediyorum. Oyunda herhangi bir hile grubundan bişey aktif edildiğinde konsolda acayip acayip yazılar çıkabiliyor. Bunları gören olmuştur.
Örneğin;
-FPS artması için VISUALS kısmından no shadows, no 3d sky gibi seçenekleri aktif edince, konsolda kırmızı renklerle ''render entity'' gibi mesajlar
-Skin Changer sadece bizde gözüküyor skinler fakat herhangi bir silah ismi ve olduğu klasör konsolda kırmızı renklerle .../models.../ gibi mesajlar
-AIM ve WALLHACK zaten hep daha riskli olmuştur. Fakat wallhack (glow ya da esp) yine konsolda ''render'' hata mesajları
-Oyuna girdikten hemen sonra hile açılımından kaynaklı düşündüğüm 5-10 dk maç bulmama olayı var. Benim önerim hileyi maç bulunduktan sonra açılması.
-Radar Hack aktif olduğunda radarın sapıtması, bazen geç göstermesi ...vb.
hatalar farkettim. Yine kullanımı size kalmış fakat bunlar gibi oyunun izlediği çok şey var, örneğin en kolayından alt+tab atınca konsolda ''window resized'' yazısı belirebiliyor.
Tabi daha çok şey var ama son olarak konsolda SS alındığını farkettim. İlerde yine rastlarsam SS olarak alıp atarım.