sende sıkıntı vardır bende böyle bir sorun olmadı hatta bu siteyi kullanan bir elemanla denk gelmiştik lobby de en fazla 2 dk için de bulmuş gayet iyi şekilde legit oynamıştık
arkadaşlar hile oyuna inject olmakta panelde gelmekte ayarlarımı yapmaktayım fakat oyunda hile çalışmıyor wallhack ayarlamalarını aimbot ayarlamalarını yapmama rağmen bir etkisi olmuyor düşmanlar görünmüyor
Nedenini bilen varmı?
arkadaşlar hile oyuna inject olmakta panelde gelmekte ayarlarımı yapmaktayım fakat oyunda hile çalışmıyor wallhack ayarlamalarını aimbot ayarlamalarını yapmama rağmen bir etkisi olmuyor düşmanlar görünmüyor
Nedenini bilen varmı?
Nedenini bilen varmı?
Hile güzel sanırım vac ban yedirmiyor fakat 2 arkadaş hileyi indirdik normal legit oynuyoruz sadece radar hack açık fov'u da 1.20 de kullanıyoruz belli etmiyoruz yani normal oyunumuzu oynuyoruz 5 maç girdik 3ünü kaybettik zaten öyle hile denilecek bir oyun oynamadık ertesi gün oldu hesaplarımızın güven faktörü düştü, arkadaşımın kardeşi de hesabında kullandı aynı şekilde legit onun da güven faktörü kırmızıya düştü bu sorun bitek bizde mi var hilenin bir suçu olabilir mi çünkü acayip legit oynuyoruz ve hileyi dün indirdik bugün üçümüzün hesaplarının da güven faktörü düştü.
Güzel hile eskiden kullanıyordum yan hesapta açardım fakat ana hesabıma geçtiğimde ne tesadüfki güven faktörüm düşerdi. Hilenin şuanki durumunu bilmiyorum ama.
Güzel hile eskiden kullanıyordum yan hesapta açardım fakat ana hesabıma geçtiğimde ne tesadüfki güven faktörüm düşerdi. Hilenin şuanki durumunu bilmiyorum a