kullandığım en iyi legit hile bence miss derdiyle karşılaşmadım. evet mevlanaya karşı etkisiz ama çoğu yerde gayet başarılı ayarlarını bir tık daha kurcalayıp öğrenmeye çalış öyle dene tekrar
Peki verdiği linke tıkladıktan sonra attığı sitede indirme düğmesini göremedim fakat launcher gibi bişey gördüm hani hile launcherı oyunların onu indirme düğmesine bastığımda attığı sitedede indirme düğmesini göremedim orda bitane bi şey vardı onu indirdim virüs totalde tmiz ama virüs duvarı uyardı hemen sildim öff yaa
Peki verdiği linke tıkladıktan sonra attığı sitede indirme düğmesini göremedim fakat launcher gibi bişey gördüm hani hile launcherı oyunların onu indirme düğmesine bastığımda attığı sitedede indirme düğmesini göremedim orda bitane bi şey vardı onu indirdim virüs totalde tmiz ama virüs duvarı uyardı hemen sildim öff yaa
cs anasayfasına gir orda sbyte dosyası var onu indir içindeki cmd yi aç site de üstte hack center var ordan cs ye gir sbyte tıkla aç ilk başta açtığın cmd aktif olacak sonra oyuna girebilirsin ama güvenlik duvarını ve antivirüs programını kapatmak zorundasın cirüs olmasa bile crackli işlem ve yazılımdan dolayı virüs uyarısı verir yapacak bir şey yok