Şuan ki güncellemede birçok kişi gibi bende beğenmedim. Emeklerine sağlık fakat eski sürüm çok daha iyiydi umarım görüşleri dikkate alırsınız. İyi günler.
Beyler aim ayarını yapabilen yazabilirmi herkese yardımcı olalim active yapiyosunuz alttakını enable yapiyomusunuz key giriyomusunuz nasıl calısıyor ben kurcaladım aim'i çözemedım eski arayüz candır !
2 aydır sorunsuz oynadığım uzun soluklu oyunumuz bugün itibariyle sonlandı. 2 aydır hiçbir overwatchda yakalanmadım ancak bugün VAC ban yedim. şimdi overwatch yemişsindir diyenler olacak ancak vac ban yedim oyunda uyarı verip attı. kalıcı olarak hesabımı yasakladı. Yeni güncelleme sonrası olması kötü oldu çünkü 2 aydır kullanıyorum evet vac gecikmeli olabilir ama bugünde yemiş olabilirim direk olarak steam profilimide atıyorum, anti vac gibi bişey mümkün değil ancak keşke o şekilde bişey yapabilsek. Eğer skin varsa ve bayadır oynuyorsanız kullanmayın emeğinize yazık. dediğim gibi 2 aydır çok rahat oynuyordum ki belli de etmem hiç. ancak nasip bugüneymiş sevgilerle
aim ayarlarını yapamadım cidden bilgi versin yapan arkadaşlar eminim yapamayan bir sürü kişi vardır hangi tikleri aciyorsunuz key sistemide nasıl calısıyor bas ac bas kapa nası yaparız
Kardeşim herşeyi doğru yapıyorum önceki versiyonlarda çalışıyordu ama şimdi çalışmamaya başladı sol üstte xcsgo premium cheat beyaz şekilde yazıyor menü gelmiyor neden oluyor bu?
Ben yenisini pek beğenmemiştim ama aim olayını çözünce güzel oldu. Tek eksik skin changer olmaması eklerseniz sevinirim. Bu arada aim daha legit ve çok güzel saklıyor. maç tekrarlarını izlettiğimde kimseden bu hile diye yorum almadım. Tek sıkıntı bazen crosshair adamın üstünde olmasa bile misal ak de mermi direk adama gidiyor. Bu overwatch da sıkıntı olabilir. Rekabetçi girdiğinizde çok çok dikkatli olmalısınız.
Aim ve wall eskisi gibi olsa olmaz mı xqz vardı mesela wall da o güzeldi. Aimde de arayüz daha ayrıntılıydı silaha göre ayarlanabiliyordu.O şekilde olursa daha iyi olacağı kanaatindeyim.İyi Forumlar.
Kardeşim herşeyi doğru yapıyorum önceki versiyonlarda çalışıyordu ama şimdi çalışmamaya başladı sol üstte xcsgo premium cheat beyaz şekilde yazıyor menü gelmiyor neden oluyor bu?
beyler siz vac yedik diyorsunuz diye girmeye korkuyorum ama çoğunuz kendi hatanızdan dolayı yiyip millete engel olmuş oluyosunuz dün gece 4 5 oyun deliler gibi hileyle oynadım hiçbişi olmadı