Buraya birçok kişi gelip vac yediğini yazıyor ama bu hiledenmi yedi daha önceden başka bir hilemi kullandı bunun garantisini kimse veremez zaten. Ha ben kullandığım özellikle güncellenen bu yeni menüde bir sıkıntı yaşamadım. Zaten bir risk olur isede bütün bunlar göze alarak kullanılmalı. Sizde güven problemi yaşıyor iseniz bana kalırsa baştan kullanmayın. Ücretsiz hileler içerisindeki en iyisi şuan bu. Vac yedim diye yazan arkadaşlar ne sebepten dolayı yedi sebep bu hilemi, bu hileyi kullanırken tüm özellikleri açıp yardıra yardıra oynamalarımı yoksa kötü bir şansmı orasını bilemiyorum artık. Yedim diyen görsel koyan var, ben ise kullandığımdan yorum yapıyorum. Dilerseniz bekleyin güncelleme geldi diyorsunuz zaten, eğer varsa bir problem sıkıntı hileyi geliştiren arkadaşımızın yorumunu beklersiniz.
Yorum içi veya başka konu yorum yazarken renkli yazmayalım büyük de yazmayalım küçük güzel be normal yazılar daha hoş geliyor gözümüze bu renkler sadece kon başlığa koyulur aynısı sanada @Paylancokral
@Pikachu7 Ya gardaş eline koluna sağlık efsane birşey ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat ne eski sürümde nede bu yeni sürümde bir türlü aim i yapamadım. Yani ayarlıyorum adamın gogsune tutuyorum yinede hs yemiyor. Aim çalışmıyor mu çözemedim bir yardımcı olur musunuz rica ediyorum.
Yeni versiyondan kastım şu:
@Pikachu7 Ya gardaş eline koluna sağlık efsane birşey ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat ne eski sürümde nede bu yeni sürümde bir türlü aim i yapamadım. Yani ayarlıyorum adamın gogsune tutuyorum yinede hs yemiyor. Aim çalışmıyor mu çözemedim bir yardımcı olur musunuz rica ediyorum.
Yeni versiyondan kastım şu:
Yukarıdan Active işaretleyip Aim'i enable yapıp gerekli ayarlamaları yapacaksın, ben tuş atadım key bind ile arada bendede hs gitmiyor bazen bende onu çözemedim. Aim de bir problem var gibi geliyor banada bilemiyorum.
Yukarıdan Active işaretleyip Aim'i enable yapıp gerekli ayarlamaları yapacaksın, ben tuş atadım key bind ile arada bendede hs gitmiyor bazen bende onu çözemedim. Aim de bir problem var gibi geliyor banada bilemiyorum.
Arada değil bende hiç gelmıyor hatta aim kıpırdamıyor bile gerekli ayarları yapıyorum rica etsem senin yaptıgım ayarları bana SS atabilir misin. Yani nereye sıkarsam oraya gidiyor aim hiç kıpırdamıyor ayarları yapmama rağmen
Arada değil bende hiç gelmıyor hatta aim kıpırdamıyor bile gerekli ayarları yapıyorum rica etsem senin yaptıgım ayarları bana SS atabilir misin. Yani nereye sıkarsam oraya gidiyor aim hiç kıpırdamıyor ayarları yapmama rağmen
Active sekmesi işaretli, Aim enable. Silent aktif. Aim key bind atamalı bu şekilde. Herhangi ek birşey yapmadım yani tavsiyem sende botlarla çevrimdışı bir harita açıp orada teker teker bi dene ayarları kurcala yeni bir hile geldikten sonra özellikler değiştiğinde böyle yapıyorum şahsen maça girmeden önce.