@Pikachu7 o aimbottaki kısayolu bikere bastığımızda açılsa bikere daha basatığımızda kapansa öyle yapsan olmazmı aniden gelince falan basması zor oluyo
Yukarıdan Active işaretleyip Aim'i enable yapıp gerekli ayarlamaları yapacaksın, ben tuş atadım key bind ile arada bendede hs gitmiyor bazen bende onu çözemedim. Aim de bir problem var gibi geliyor banada bilemiyorum.
aga chams hilesini ekleyin lütfen şunaa wall hack çalışmıyor hani kapı arkasında farklı renk görüşe cıkınca farklı renk oluyordu ya onu eklermisin admin?
net frame work 4.6.2 ve 4.71 i denedim fakat .NET Framework 4.7.1 bu işletim sisteminde desteklenmiyor. hatası aldım 4.5.1 sürümü yükleyebildim bir önerin varmıdır hile çalışmayacak yoksa ? bu arada işletim sisstemim win 7 u
Chrome'da CTRL-J yap, indiridiklerinin listesinin olduğu yerde indirdiğin hile dosyasında Tehlikeli dosyayı tut butonuna bas ve Chrome'un indirmey eizin vermesini sağlar.
beyler ben açıyorum hileyi sol üstte yazı çıkıyor inserte basıyorum ekran gelmiyor ama inserte bastıktan sonra yazıyo götürünce mauseyi siyah renk oluyor imleç üstüne tıklıyorum bişey olmuyor