Kardeşim kullancaksan alıcaksın sana tavsiyem madem 8 madem fakir kaldın gir mevlananı aç kelesini ol sonra en azından 1-2 gun hayatının en guzel 2 gunu olur belkide
beyler ben açıyorum hileyi sol üstte yazı çıkıyor inserte basıyorum ekran gelmiyor ama inserte bastıktan sonra yazıyo götürünce mauseyi siyah renk oluyor imleç üstüne tıklıyorum bişey olmuyor
aynen kardeş bendede öyle oluyor yukarılara götürüyorum mouse siyah oluyor aşağılara götürünce siyah mouse değil de oyunun mouse si görünüyor ama sol üstte beyaz yazı çıkıyor
ben hile güncellenmeden önce açılıyordu fakat şimdi hiç açılmıyor
Hile olduğunuzu azda olsa belli ettiğiniz maçlardan sonra 2 gün kadar oyuna girmezseniz yırtabilirsiniz buda benden size ufak bir bilgi olsun ama %100 değil Ben oyunu bırakmadan önce öyleydi yani arkadaşım yapıyordu banlanmıyordu hiç.
pikachu agam eskisini getiriceksen one tap muhabbetini getir ona o çok iyi oluyo hani basınca aktif olma muhabbetini onun dışında yeni versiyon kalabilir...
Arkadaşın hesabında 40 rekabetçi kupanın üzerine bi 10'a yakın daha rekabetçi attım 1 aya yakın kullandım hesabında daha ow yada vac yediğini görmedim. Aradan birkaç hafta sonra kendi hesabıma aldım ondada yaklaşık bi 5 rekabetçi maç atıp kazandım gene ow yada vac felan yemedim. İçin rahat olsun..
pikachu chams hala çalışmıyor bakın ben bi ayar yapmıştım duvar arkasından yeşil karekter normal görünce kırmızı oluyordu adamlar şimdi hiç biri olmuyor sadece adamları görünce kırmızı gözüküyor yani wall hack yok hilede ekler misin ?