yoğun bakımda yatanların çoğunluğu aşı olmayanlar. aşı olmakta fayda var. tarihte yaşanılan bütün pandemiler aşıyla yenilmiş. 2 doz biontech oldum. herhangi bir yan etkisi olmadı. 1 dozda kolum ağırdı, 90 dereceden fazla yukarı kaldıramadım. 2. dozda da halsizlik oldu sadece. bence aşı olmakta, biontech aşısı olmakta fayda var.
biontech aşısında sıkıntı var diye düşünüyorum bir çok insanda pıhtılaşma göründü araştırın eğer pıhtı olup olmadğını öğrenmek istiyosanız dimer testi yaptırın orda çıkıyor
Bence aşılarda pek bir sorun yok, 2 doz biontech oldum hiçbir sorun olmadı şu ana kadar ve biontech en iyi koruyucu aşı şuan. Bence olma vaktin geldiyse kesinlikle olmalısın. En azından %0 koruma yerine %1 koruma bile sağlasa kârdır çünkü hiç aşı olmamaktan daha iyidir.
ben 2 doz Biontech oldum. Alerjisi olan insanlara önerilmiyor eğer yapılırsa ağır geçiriyor diye biliyorum ama Sinovac'ın herhangi bir yan etki yaptığını görmedim.
ben 3 aydır oldum hiçbir sıkıntısını görmedim ayretten ondan sonra korona belirtiside hiç olmadı 2 sefer grip oldum oda 2 gün burun akıntısı oldu ve sonra düzeldi herkese tavsiye ederim bence gerekli bi çalışma