sanmam ya ama kanseri bulan da bunu bulabilirmi süphelerim varson 3-4 gün önce corona virüs aşı konuları açıldı fiyatları falan açıklandı insanlarda denenicek tarzında haberler çıkıyor sizce aşıyı buldular mı gerçek mi ?
(Eylül de insanlar üzerinde bir aşı uygulanacağını biliyorum da 2020nin sonu demişlerdi biz daha hazirandayız?)
dünya nufusunu azaltmaya çalısıyorBende böyle bir şey düşünüyorum işler daha sarpa saracak gibi geliyor...
umutsuz olma umutsuzluk şeytanın vesvesesidirbence daha bulamadılar ve önümüzdeki yıl da bulamayacaklar gibi gözüküyor.
hiç sanmıyorum bu konuyla alakalı gelişme geliceği ama neden olmasınson 3-4 gün önce corona virüs aşı konuları açıldı fiyatları falan açıklandı insanlarda denenicek tarzında haberler çıkıyor sizce aşıyı buldular mı gerçek mi ?
(Eylül de insanlar üzerinde bir aşı uygulanacağını biliyorum da 2020nin sonu demişlerdi biz daha hazirandayız?)
bence aşı vardır ama etkileri azaltmak için komple tedavi için değil mesela yüksek ateş için gibi gibison 3-4 gün önce corona virüs aşı konuları açıldı fiyatları falan açıklandı insanlarda denenicek tarzında haberler çıkıyor sizce aşıyı buldular mı gerçek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?