covid-19 oldum ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kankam Bol Bol Meyve Sebze Türü Sağlıklı Beslen Abur Cubura bir süre ara ver Ek Vitaminler Kullan Uyku Düzenini Dengede Tut Böylelikle Bünyen Güçlenir ve Daha Kolay Atlatırsın Şuana Kadar 6 defa atlattım Şu İlleti

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
C vitamini al ve sağlıklı ve yeterli beslenmeye çalış

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bol bol portakal ye ve karantinayı sanki eziyetmiş gibi düşünme kendine zaman ayır film izle dizi izle oyun oyna moralin yükske olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
8 ayda 2 kere covid 19 atlattım eğer ağrın yoksa verdikleri ilaçları kesinlikle kullanma ufak ağrılar için normal ağrı kesici kullanabilirsin ve bol bol meyve tüket

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Acil şifalar diliyorum. Lütfen doktoronuza danışın fakat bu gripte Oseflu antibiyotiği etkili. tanıdğınız veya bir sağlıkçıyı eve çağırıp serum taktırmanızı tavsiye ederim toparlanmada çok işe yarıyor. bol bol C vitamini takviye almalısınız bol su tüketmelisiniz. orjinal kekik yağını buhar yoluyla içinize çekip solumalısınız kekik yağı çok etkili nefeside açıyor. sanırım artık 8 farklı ilacı bir günde doktorlar vemiyor coronada çünkü karaciğer duvarında kalıcı hasar bırakıyor. ilaçları kontrollü tüketin düzelmek için ilaclara yüklenmeyin bi yeri tamir ederken tahribat yaratabilirsiniz. gereken takviyeleri(vitamin mineral kekik yağı vs) bol bol su tüketir serumunuzu alırsanız hızlı toparlayacağınıza inanıyorum. illa ki sancılı zamanalrınız olacaktır. aile içi bireyler çift maske takmalı odanız havalandırılmalı. bizim evde 3 kişi corona oldu ben çift kat maske sürekli taktım ben henüz corona olmadım. bizimkiler dediklerimi uyguladılar 1 haftada toparladılar. unutmadan birde her gün bi baş çiğ kelle soğan yediler zaten tat koku olayları yoktu 3 ay sonra tat kokuları yerine geldi.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sıcak sıcak şeyler yemeye özen goster kelle paça çorbası limonlu çaylar içebilirsin geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam doktor kontrolünde olun ilaç veriliyorsa kullanın gün içinde kendinizi yormayın dinlenin

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
geçmiş olsn eskisi gibi iilgide göstermiyolar hafif bi agrı kesici al onun harici bolca su ve meyve tüket inşalah bi an önce atlaıtrsn

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Özellikle ateş düşürücü ilaç içmenize rağmen düşmeyen ateşiniz ya da nefes darlığınız varsa maskenizi takarak sağlık kuruluşuna müracaat etmelisiniz, ya da şikayetleriniz kendinizin hastaneye başvurmasını önleyecek kadar şiddetli ise 112'yi arayarak durumunuzu bildirmelisiniz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bende korona oldum 2 kere hiç bişeyim yoktu pc oynadım hap ve vitamin ilacı aldım

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam bol bol C vitamini (Portakal vs.). Ihlamur, sıcak içecekler. (Terlemelisiniz.) Bol bol duş alıp temizlenin. Evden çıkmayın. İzole yaşayın.

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sıcak içecekler ve bazı vitaminler içebilirsiniz, eğer çok hastaysanız bir doktor çağırmayı deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
evde dinlen doktorun verdiği ilaçları kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...