Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kankam Bol Bol Meyve Sebze Türü Sağlıklı Beslen Abur Cubura bir süre ara ver Ek Vitaminler Kullan Uyku Düzenini Dengede Tut Böylelikle Bünyen Güçlenir ve Daha Kolay Atlatırsın Şuana Kadar 6 defa atlattım Şu İlleti
8 ayda 2 kere covid 19 atlattım eğer ağrın yoksa verdikleri ilaçları kesinlikle kullanma ufak ağrılar için normal ağrı kesici kullanabilirsin ve bol bol meyve tüket
Acil şifalar diliyorum. Lütfen doktoronuza danışın fakat bu gripte Oseflu antibiyotiği etkili. tanıdğınız veya bir sağlıkçıyı eve çağırıp serum taktırmanızı tavsiye ederim toparlanmada çok işe yarıyor. bol bol C vitamini takviye almalısınız bol su tüketmelisiniz. orjinal kekik yağını buhar yoluyla içinize çekip solumalısınız kekik yağı çok etkili nefeside açıyor. sanırım artık 8 farklı ilacı bir günde doktorlar vemiyor coronada çünkü karaciğer duvarında kalıcı hasar bırakıyor. ilaçları kontrollü tüketin düzelmek için ilaclara yüklenmeyin bi yeri tamir ederken tahribat yaratabilirsiniz. gereken takviyeleri(vitamin mineral kekik yağı vs) bol bol su tüketir serumunuzu alırsanız hızlı toparlayacağınıza inanıyorum. illa ki sancılı zamanalrınız olacaktır. aile içi bireyler çift maske takmalı odanız havalandırılmalı. bizim evde 3 kişi corona oldu ben çift kat maske sürekli taktım ben henüz corona olmadım. bizimkiler dediklerimi uyguladılar 1 haftada toparladılar. unutmadan birde her gün bi baş çiğ kelle soğan yediler zaten tat koku olayları yoktu 3 ay sonra tat kokuları yerine geldi.
Özellikle ateş düşürücü ilaç içmenize rağmen düşmeyen ateşiniz ya da nefes darlığınız varsa maskenizi takarak sağlık kuruluşuna müracaat etmelisiniz, ya da şikayetleriniz kendinizin hastaneye başvurmasını önleyecek kadar şiddetli ise 112'yi arayarak durumunuzu bildirmelisiniz