aşı mevzusu degil bence nasıl uretildiği, ortaya çıktığıyla alakalı ...Ne yani şimdi aşı etki etmiyormu bu durumda ?
hiç zannetmiyorum , bu arada aşı ile ilgili etkinliğiBize söylenen vakalar vb. gerçeği yansıtıyor mu yakında öğreniriz.
Ben de dün mecburiyetten yaptırdım seyahat edeceğim, PCR zımbırtısıyla uğraşmak istemedim ama fikrim zerre değişmedi. Rant davasından başka bir şey değil gözümde. 2 senedir hiçbir şey olmadı çok şükür, şimdi kendi kendime enjekte ettirdim antikor üreteceğim diye iyi mi...Zorunlu olmasa aşı filan yaptırmayacağım. Aşının bence hiçbir faydası yok ve güvenmiyorum.
Kıbrıs'a gidecektim 2 doz istediler.Ben de dün mecburiyetten yaptırdım seyahat edeceğim, PCR zımbırtısıyla uğraşmak istemedim ama fikrim zerre değişmedi. Rant davasından başka bir şey değil gözümde. 2 senedir hiçbir şey olmadı çok şükür, şimdi kendi kendime enjekte ettirdim antikor üreteceğim diye iyi mi...
İkinci dozu için 13 Eylül'e gün aldım 14'ünde uçakla seyahat edeceğim ama aşı kartım var HES uygulamasında. 1 doz yeterli olur mu uçaklar için yoksa ikisini de yaptırmak şart mı?
Ben yurtiçi uçacağım ama. Fark eder mi?Kıbrıs'a gidecektim 2 doz istediler.
Test yetiyor diye biliyorum.Ben yurtiçi uçacağım ama. Fark eder mi?
Yok 1 doz aşı yeter mi onu soruyorum aşı kartım var. Hiçbirinin sitesinde yazmıyor.Test yetiyor diye biliyorum.
seyehat için ne teste ne de aşıya ihtiyaç varBen de dün mecburiyetten yaptırdım seyahat edeceğim, PCR zımbırtısıyla uğraşmak istemedim ama fikrim zerre değişmedi. Rant davasından başka bir şey değil gözümde. 2 senedir hiçbir şey olmadı çok şükür, şimdi kendi kendime enjekte ettirdim antikor üreteceğim diye iyi mi...
İkinci dozu için 13 Eylül'e gün aldım 14'ünde uçakla seyahat edeceğim ama aşı kartım var HES uygulamasında. 1 doz yeterli olur mu uçaklar için yoksa ikisini de yaptırmak şart mı?
Geçenlerde açıklandı. Aşılı olmayanlar konser, tiyatro, eğlence mekanlarına PCR testi olmadan giremeyecek. Seyahatler de aynen bu şekilde.seyehat için ne teste ne de aşıya ihtiyaç var
aşınının etkisiyle alakalı değil buNe yani şimdi aşı etki etmiyormu bu durumda ?
Dimi dimi Hiç bir sistem güvenli değildir diye boşuna dememişler kanka .dkoskoca microsoftun dosyalarına sızmak vay be
aynen knkDimi dimi Hiç bir sistem güvenli değildir diye boşuna dememişler kanka .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?