bende açınca apexi O dedğim Proccess hacker ı kapatın diyor yardım edermisin reis ?bende de inik hile masaüstünde oyunla yan yana duruyor hatta hiç öyle bir hata almadım
tamamdın proccess hacker nedir bilmemde ayrlcamPc yeniden başlat ve C diskindeki kprocesshacker.sys dosyasını sil hiçbir bozulma veya hata almazsın sonra yine istediğin zaman process hacker ı açabilirsin.
az once pcyi bozdum yanlıs birşeyi sildim kayıt defterinden geri yükleme yaptım 5 nisana mecbur apexi yenıden indircemPc yeniden başlat ve C diskindeki kprocesshacker.sys dosyasını sil hiçbir bozulma veya hata almazsın sonra yine istediğin zaman process hacker ı açabilirsin.
tamamdın proccess hacker nedir bilmemde ayrlcam
Post automatically merged:
az once pcyi bozdum yanlıs birşeyi sildim kayıt defterinden geri yükleme yaptım 5 nisana mecbur apexi yenıden indircem:/
evet ilk defa oynayacağım çok teşekkür ederim yukarda bir üye daha yazdı onu yaptım apexi kuracağım bakalım olmazsa dediğini deniyeyim.apex i ilk defa mı oynayacaksın?
yabancı bir siteden bulduğum çözüm
Open a elevated command prompt:
sc stop kprocesshacker3
sc delete kprocesshacker3
bunun sonucunda biri düzeldi demiş siz de deneyin isterseniz.
orada yazanı denediğimde bende "Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok." şekline hata veriyor ondan dolayı girebilyorum herhalde apex e
DWORD Bellek demek kayıt defterinde DWORD kelimesini gördüysen bu memoryhackers in yapmış olduğu dword değildir bilgine.bende açınca apexi O dedğim Proccess hacker ı kapatın diyor yardım edermisin reis ?
ben MemoryUIden kaynaklıdır diye sanıyorum çünki daha önce hiç hile programı indirmedim peki nerden biliyorsun hileden dolayı oldugunu dersenız yabancı sitede bi .sys adını unuttum onu silin kayıt defterinden diyor orda silmeye gittim baktım bi bölümde DWORD yazıyor bek bilmiyorum o yüzden memoryuı herhalde dedim yardım edi verirmisin ?
utanıyorumDWORD Bellek demek kayıt defterinde DWORD kelimesini gördüysen bu memoryhackers in yapmış olduğu dword değildir bilgine.
yok önemli değil. Hani bilgisayarda hiç regeditle uğraşmadıysan bilemezsin zaten ve normal bir durum kafana takma.utanıyorum
kendi bilgisayarım olmadığı için
boşuna dememişler g** korkusu Allah korkusundan büyüktür diye
eyvallah reis sağolasın valla iyi moral oldu bugünde linç yemedik şüküryok önemli değil. Hani bilgisayarda hiç regeditle uğraşmadıysan bilemezsin zaten ve normal bir durum kafana takma.
Pc yeniden başlat ve C diskindeki kprocesshacker.sys dosyasını sil hiçbir bozulma veya hata almazsın sonra yine istediğin zaman process hacker ı açabilirsin.
okey okey anladım kapişdword = düzenleme bellek yaması gibi birşey anlamına geliyor. memoryhackers in yapmış olduğu dword ayrı mecra aralarında tek fark isimlerinin aynı olup icraatlerinin farklı olması. okey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?