Esetle Tarıyorum daha tamamlanmadı.eset avas la falan bir tarat pcyi sonra o şekilde yap bence.
Bende biliyorum fakat yani boş yere niye o kadar kullansın ki?minnig yapılsa bile hdd'yi kullanmazlar ki
boş yere kullanması korkutuyor beni hddlerin ömrü azalır bu şekilde. geceleri ara sıra açık bırakıyorum oyun indirirken o zaman bile yapıyorsa hdd yaşlanır.minnig değildir büyük ihtimalle sistem veya virüs arkadas anlamıyor diye bence minnig sanmış.
Format atmak istemiyorum daha 1 hafta önce atmıştım.Sanmıyorum ama format atmanı tavsiye ederim benzer bir olayı format atarak çözmüştüm
Arkaplanda genellikle windows servisleri çalısıyor arkaplan uygulamalarını kapattım boşta %19 ram kullanıyor ekstra bilinmeyen bi dosya arkaplanda çalısıyor gözükmüyor.Arka planda calısan süpheli bir program görürsen süphelen
Muhtemelen pc in programları cok ram yiyor
Windowsum en güncel sürümde update çalısmıyor başka ne güncelleniyor olabilir ki?Mining yapıldığını sanmıyorum. Muhtemelen güncelleme falan yapıyordur arka planda.
Temp %temp% recent klasörlerini genellikle temizliyorum format 1 hafta önce attım atmak istemiyorum.format atmanı öneririm ve temp dosyalarını silmelisin gereksiz yavaşlatma ve fazladan yer kaplıyor
Süpheli program goruyorsan malware taraması yapArkaplanda genellikle windows servisleri çalısıyor arkaplan uygulamalarını kapattım boşta %19 ram kullanıyor ekstra bilinmeyen bi dosya arkaplanda çalısıyor gözükmüyor.
Avast premium ile kapsamlı tarama yaptım 4 saatimi aldı fakat bi virus bulmadı.Süpheli program goruyorsan malware taraması yap
Adı sanı gözükmüyor ise yada cins bi ismi varsa o virustür
Sistem uygulamalarınin adlari bellidir zaten
O zaman endişe etmene gerek yok dostumAvast premium ile kapsamlı tarama yaptım 4 saatimi aldı fakat bi virus bulmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?