Kankam sağlam program mı şimdi indirince driver booster gibi sesler falan gelmezse çıldırırımDriver Pack Solution kullanıyordum bı ara
güzel bence indir sen bi bak nasılmış herkesin fikri başkadırKankam sağlam program mı şimdi indirince driver booster gibi sesler falan gelmezse çıldırırım
Windows orjinal pc yeni zaten ama konu windowsun güncellenmesi değil driverlar vs kısaca aynı performansı alamıyor eskiden otomatik ayarlıyordu film izlerken film moduna geçiyodu falan herşeyi berbat ettim format atınca geri dönüş de yok gerçekten işe yarıyabilir dediğiniz şeyleri benle paylaşırsanız sevinirim canlareğer windowsun ***** se kendi güncelleme geldiği zaman otomatik güncelliyo
yaptım ama elle kurulmuyor çoğu yada ben beceremiyorum internette de kurulumuna dair bir video yokbence modele göre sitesinden aratıp yap
intel kullanıyor olmasaydım indirirdimamd radeon driveri iyidir.
çok sevinirim kankampc den anlaya bi arkadaş vardı bi sorayım
İOBİT sıkıntı kankam denedim driver boost la beraber berbat etti cidden sanırsam bana yaramadıben advanced system care'nin driver güncellemesini kullanıyorum gerekli programları da güncelliyor öneririm sıkıntı çıkarmadı şuana kadar yüklemesi de ücretsiz içinde virüs programı, pc hızlandırma ram yüzdesi takip etme de var
canım kardeşim benim bi fikrin bilgin yoksa yazman saçma değil mi sencede bilgisi olan biligisini paylaşırsa sevinirim demişim konu muhabbet olsa eyvallah diyicem şaka mı yapıyorsunuz diğer yorumlarda yazdım bir sonuç olmadığını internette bu aradavalla hiçbir bilgim yok ama ytden izle bulursun ne varsa orda var
ne şakası kardeşimcanım kardeşim benim bi fikrin bilgin yoksa yazman saçma değil mi sencede bilgisi olan biligisini paylaşırsa sevinirim demişim konu muhabbet olsa eyvallah diyicem şaka mı yapıyorsunuz diğer yorumlarda yazdım bir sonuç olmadığını internette bu arada
saol kardeşimdriver boost u öneririm
Driver booster harici yazdım konuya kankam teşekkürler ama önerin için benim ses ayarlarımdan tut usb okuyucularına kadar berbat ettidriver boost u öneririm
sonunda doğru düzgün bir yorum düzgün bir okuyucu teşekkür ederim hemen deniyorumDostum driveridentifier var bu siteden bunun programını indir güvenlidir
Sonra bunun programını kur pc ni tarayıp sana eksik yada güncel olmayan sürücüleri gösterir ve güncelle imkanı verir bunu tavsiye ederim fakat
En iyi sürücü güncelleme yapan program driver solition online/offline programıdır
Başta dediğim programı dene derim
❤❤❤
Bu dediğim programı dene dostum olduysa haber verDriver booster harici yazdım konuya kankam teşekkürler ama önerin için benim ses ayarlarımdan tut usb okuyucularına kadar berbat etti
Post automatically merged:
sonunda doğru düzgün bir yorum düzgün bir okuyucu teşekkür ederim hemen deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?