size yazdım dm üzerinden@kadir123q Lütfen 30 Ocak'a kadar tüm gerekli kanıtları atınız aksi takdirde konunuz kilitlenecektir.
Lütfen konu üzerinden devam edelim dekont kanıtı için teşekkür ederim halen ürününüzün teslimi sağlanmadı mı?size yazdım dm üzerinden
sağlanmadı ulaşım platformlarından banladılar (discord) buradan mesaj attım bakmadılar bileLütfen konu üzerinden devam edelim dekont kanıtı için teşekkür ederim ürününüzü halen ürününüzün teslimi sağlanmadı mı?
Güvendiği için gönderiyor zaten ?knk gözünü seviyim neden güvenmeden para yolluyorsun
Kardeşim verilen ücret 400-500 TL benim açımdan çok düşüneceğim bi tutar değil fakat forumdaki sizlerin de bu duruma düşmemesi ve böyle insanlara para yedirmemeniz açısından açılmış bir konu. Ben kendim için değil, sizler için açtım bu konuyu.knk gözünü seviyim neden güvenmeden para yolluyorsun
anladım knk teşekkür ederimKardeşim verilen ücret 400-500 TL benim açımdan çok düşüneceğim bi tutar değil fakat forumdaki sizlerin de bu duruma düşmemesi ve böyle insanlara para yedirmemeniz açısından açılmış bir konu. Ben kendim için değil, sizler için açtım bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?