#ÇÖZÜLDÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 gün önce Major adlı arkadaştan Valorant spoofer aldım. Bütün oyunlarda çalıştığını iddia ediyordu. 650 TL ücreti gönderdikten sonra bilgisayarıma bağlandı ve işlemleri yaptı. İşlemler bittikten sonra Valorant'ı açtım fakat hesap direkt ban yedi. Arkadaşa söylediğim de ASUS anakartların sıkıntılı kartlar olduğunu, iadesi olmayacağını ve format atıp 4 ay beklememi söyledi.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Alıcı taraf bana dekontunu iletmiş ve yaşadığı sorunları detaylı şekilde aktarmıştır tüm konuşmaları dikkatlice inceledim şu anda alıcının aldığı ürün çalışmamakta kendisi mağdur durumdadır bu nedenle ürün çalışmayan ürün statüsüne girmektedir alıcı mağdur durumda olduğundan sorunun çözümü için ya alıcının banının kaldırılması ya da ürün bedelinin alıcıya geri ödenmesi gerekmektedir aksi takdirde kalıcı yaptırım uygulanacaktır cevabınız bekleniyor @MAJORR

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Merhabalar. Ürünü satın almadan önce kullanıcıya gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Ekstra olarak websitemizde ürünümüzün açıklama kısmında da açıkça belirtilmektedir öncesi konuşmaları kullanıcı koymadığı için ben belirtiyorum inceleyebilirsiniz. Saygılarımla

IMG_0088.png

IMG_0087.png

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
@Mamo Verlassen Satıcı almadan önce sizlere belirtmiş kendi attığınız kanıtlarda da gösteriyor bunu "spoofer" tutmazsa ve riskli bir şey olduğu için iade sağlanmamaktadır demiş siz bunları göz önünde bulundurarak satın alım yapmışsınız ve spoofer tutmamış bu durumda satıcı tarafa herhangi bir suç yüklenmemektedir satın alımdan önce sizleri bilgilendirmeyip satın aldıktan sonra bilgilendirseydi ücreti size iade etmek zorunda kalacaktı bu durumda konu kapatılmıştır.

#KONU KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...