je vole dans l espace
Griffin Premium
Evet selamlar bugün sizlere Amd RX580 RX570 RX480 RX470 ekran kartlarında neden ekran gider ama kasa çalışır vaziyette kalır bunu anlatacağım
İlk olarak korkmanıza gerek yok sorun ekran kartınızda değil
Sorunun çözümü ve nedeni şöyledir;
Sorun işlemci ile ram uyumsuzluğu sonucu ortaya çıkar nedeni budur
Farklı bir ram deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz bizzat kendim sorunu yaşıyordum uzun süre sonra çözdüm
Çözümü şöyle buldum Sistemimde 8GB ram vardı modeli XPG GAMMIX D30 3200mhz ddr4 CL16 idi ram takviyesi yaptım adatanın farklı bir 3000mhzlik modelini aldım dedim ışıklı mışıklı olsun iki ram birisi RGBli biri RGBsiz hoş durmadı zaten ram takviyesinede pek gerek yokru dedim eskisini sökeyim diğeri kalsın 1 hafta falan hiç ekran kapanmayınca araştırdım başka bir forumdada aynı sorun varmış bilgisayarı aldığı yere götürmüş ve onunda ramını değiştirince sorun çözülmüş sistem özelliklerimiz aynı adamla
Umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler iyi oyunlar
İlk olarak korkmanıza gerek yok sorun ekran kartınızda değil
Sorunun çözümü ve nedeni şöyledir;
Sorun işlemci ile ram uyumsuzluğu sonucu ortaya çıkar nedeni budur
Farklı bir ram deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz bizzat kendim sorunu yaşıyordum uzun süre sonra çözdüm
Çözümü şöyle buldum Sistemimde 8GB ram vardı modeli XPG GAMMIX D30 3200mhz ddr4 CL16 idi ram takviyesi yaptım adatanın farklı bir 3000mhzlik modelini aldım dedim ışıklı mışıklı olsun iki ram birisi RGBli biri RGBsiz hoş durmadı zaten ram takviyesinede pek gerek yokru dedim eskisini sökeyim diğeri kalsın 1 hafta falan hiç ekran kapanmayınca araştırdım başka bir forumdada aynı sorun varmış bilgisayarı aldığı yere götürmüş ve onunda ramını değiştirince sorun çözülmüş sistem özelliklerimiz aynı adamla
Umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler iyi oyunlar