Onaylı Üye
Güncellenmesini beklemektense bu işlem daha kısa sürüyor 5 dk değilVeya hilenin güncellenmesini bekleyin, uzun sürmez
Teşekkürler paylaşım için....Selamun Aleyküm. Logitech G hub'a gelen güncelleme ile şuanda aimbot çalışmamaktadır. Logitech G hub'un eski versiyonunu yükleyerek tekrar aimbotu kullanabilirsiniz. Bende'de G hub'u güncelledikten sonra çalışmadı ve eski sürümünü kurdum şuan aimbot çalışır durumda.
Not: Eski sürümü kurunca ayarlardan otomatik güncellemeyi kapatın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yababilirsen paylasırmısınben eski sürümünü indirdiğim zaman otomatik bir şekilde 2021 sürümüne atıyor ve ondada çalışmıyor
ben eski sürümünü indirdiğim zaman otomatik bir şekilde 2021 sürümüne atıyor ve ondada çalışmıyorSelamun Aleyküm. Logitech G hub'a gelen güncelleme ile şuanda aimbot çalışmamaktadır. Logitech G hub'un eski versiyonunu yükleyerek tekrar aimbotu kullanabilirsiniz. Bende'de G hub'u güncelledikten sonra çalışmadı ve eski sürümünü kurdum şuan aimbot çalışır durumda.
Where is your version oldSelamun aleykum. With the update to Logitech G hub, aimbot is currently not working. You can use aimbot again by installing the old version of Logitech G hub. After updating the G hub in Bende, it did not work and I installed the old version, now aimbot is working.
Note: When you install the old version, turn off the automatic update from the settings.
Evet diğerini komple kaldırman lazımhocam bu lazımdı çok teşeküller bende sıkıntı var diye biliyordum
Post automatically merged:
dostum diğer logitech g silmemize gerek varmı hızlı yazarmısın
Diğer versiyonu bilgisayarından komple kaldırman lazım ilk önce program kaldır/ekle yerinden kaldırın sonra Yereldisk C/Program Files/LGHUB dosyasını komple silin ve paylaştığım dosyayı kurun, kurduktan sonra hemen sağ üst köşede ayarlar sekmesi (Çark) göreceksiniz ona tıklayarak otomatik güncellemeleri kapatın ve tekrar deneyin aimbotu çalıştırmayı.hocam ben attığını indirdim fakat yinede calısmıyor sebep nedir acaba
old versioyun nerden bulcazSelamun Aleyküm. Logitech G hub'a gelen güncelleme ile şuanda aimbot çalışmamaktadır. Logitech G hub'un eski versiyonunu yükleyerek tekrar aimbotu kullanabilirsiniz. Bende'de G hub'u güncelledikten sonra çalışmadı ve eski sürümünü kurdum şuan aimbot çalışır durumda.
Not2: Güncel versiyonu (2022.3) komple bilgisayarınızdan kaldırın aimbot çalışmayabilir. ilk önce program kaldır/ekle yerinden kaldırın sonra Yereldisk C/Program Files/LGHUB dosyasını komple silin ve paylaştığım dosyayı kurun, kurduktan sonra hemen sağ üst köşede ayarlar sekmesi (Çark) göreceksiniz ona tıklayarak otomatik güncellemeleri kapatın ve tekrar deneyin aimbotu çalıştırmayı.
Yazdığım konuda var Logitech G Hub (old version) diye link eklemişim üstüne tıkla siteye yönlendirecekold versioyun nerden bulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?