Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
yok hocam düzenlerken elim çarptıhocam çözüm yarıda kaldı galiba qfqw devamı gelecekmi
baya güldüm knk varya qwrqfqwf adamsın ya eline sağlık umarım bu hatayı alanlar çözüme ulaşıryok hocam düzenlerken elim çarptı
Ya varya ilkin hapı yuttum dedim sonra nolucak zaten düzenliyorum olur oyle hatalar diyebaya güldüm knk varya qwrqfqwf adamsın ya eline sağlık umarım bu hatayı alanlar çözüme ulaşır
işine yaradıysa ne mutlu bana bir beğeni alırımçok iyi oldu hocam ellerine sağlık bulamamıştım uzun süredir saçma saçma şeyler yüzünden
ayıpsın hocam attım bileişine yaradıysa ne mutlu bana bir beğeni alırım
ha birde hocam dipnot geçmek isterim sanırım videoda söylemedim adlandırdığınız yeni kuralların adlarını akılda kalıcı yapın olmaz başka hata verirse onları silebilesiniz diye bunu dikkate alarak yapınayıpsın hocam attım bile
ugrasmak yerine vpnle giriyorum en kolayıtom clancy's rainbow six siege bağlantı hatası çözümü sizlere sunmaktayım.
arkadaşlar ilk önce bu hatayı alanlar son zamanlar da arttı bu yüzden araştırdım ve sorunu çözdüm.
ilk önce arkadaşlar windows defender kapalı vanguard kapalı olacak. bunlar önemli!!!
* windows arama yerine windows deffender güvenlik kuralı yazıyoruz
* gelişmiş seçeneklere geliyoruz.
* ardından gelen kurallara geliyoruz.
* sonra yeni kural diyip ilerliyoruz
* ordan bağlantı noktası diyim ileri gidiyoruz
* tcp seçip ardından belirli yerel bağlantı noktası yerine
** Uplay Launcher;
TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200, 14000, 14001, 14008
* bunları yazıyoruz ileri diyip ad belirledikten sonra devam diyoruz.
* aynı işlemleri yapıp bu sefer
* Rainbow Six Siege;
* TCP 80, 443
* bunu yapıyoruz tekrardan aynı işlemleri yaptıktan sonra
* bu sefer udp yapıp bunu yazıyoruz
* Rainbow Six Siege;
* UDP 10000-10099, 3074, 6015
* sonra oyuna girip sorunsuz şekilde hal edilecektir..
* videosunu da çektim sorununuzu çözüldüyse ne mutlu bana
boş geçmeyin bir beğeniyi çok görmeyin
tercih meselesi kalıcı çözüm için bir programa dahi ihtiyaç duymaksızın böyle birşey yapabilirsin ubisoflt'un vermiş olduğu kodlar zatenugrasmak yerine vpnle giriyorum en kolayı
dosyaları direkt kopyaladım hocam isimleri orda direkt ayarladım fark etmeden teşekkürler uyarın içinha birde hocam dipnot geçmek isterim sanırım videoda söylemedim adlandırdığınız yeni kuralların adlarını akılda kalıcı yapın olmaz başka hata verirse onları silebilesiniz diye bunu dikkate alarak yapın
rica ederim brom iyi oyunlardosyaları direkt kopyaladım hocam isimleri orda direkt ayarladım fark etmeden teşekkürler uyarın için
rica ederim hocam işine yararsa ne mutlu banaDirekt not defterine aldım hocam bilgileri. Yarın öbür gün işimize mutlaka yarar. Eline koluna sağlık
kral zaten soruyu sorup cevabını da kendin cevapladığın için benim bişey dememe gerek kalmadı.bunun için neden foruma bir konu açtın bilmiyorum ama elbet biri bu hatayı yaşayacak ve senin sayende çözücektir teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?