- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Diskseriali hardisk changer ile degişmez. Cmd wmic diskdrive get serialnumber yaz anlarsın. 2.si mac adresini tmac gibi fix uygulamalar ile degistirmişsin buyuk ihtimal. Bunlar algilaniyor. Mac adresini dogru saysam diskdrive zaten yanlis yapmissin.Valorant HWID perma banımı kaldırdım. Peki bunu nasıl yaptım:
Bunları yaptıktan sonra Valorant'ı yükleyin, kurulum tamamlandıktan sonra bu oyunu oynayabilmeniz için PC'yi yeniden başlatmanız gerekiyor diye bir yazı alacaksınız. O yazıyı aldığınızda önce Riot Vanguard'ı devre dışı bırakın, ardından PC'yi yeniden başlatın. %100 oyunu oynayabileceksiniz eğer olmazsa bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
- BIOS'u güncelledim.
- Format attım.
- Hard disk changer ile C ve D disklerinin serial numberini değiştirdim.
- Mac adresini değiştirdim.
- Amidewin ile anakart serial numberini değiştirdim ve sistem kimliğini değiştirdim.
knkm ama yanında ücretli spoofer da kullandımDiskseriali hardisk changer ile degişmez. Cmd wmic diskdrive get serialnumber yaz anlarsın. 2.si mac adresini tmac gibi fix uygulamalar ile degistirmişsin buyuk ihtimal. Bunlar algilaniyor. Mac adresini dogru saysam diskdrive zaten yanlis yapmissin.
Her ücretli spoofer is yapiyor mu sankiknkm ama yanında ücretli spoofer da kullandım
+ Ucretli spoofer suan hala duruyorsa bana cmd den seriallerini at. Sonra spooferini yap bakalim hangi serialler degisiyormus gorelimknkm ama yanında ücretli spoofer da kullandım
şuan atamam yarın unutmazsam atıcam.+ Ucretli spoofer suan hala duruyorsa bana cmd den seriallerini at. Sonra spooferini yap bakalim hangi serialler degisiyormus gorelim
ben cihaz banı yedim fakat 4 ay sonra kaldırdılar şimdi tekrar yersem bunu yapınca düzelirmiValorant HWID perma banımı kaldırdım. Peki bunu nasıl yaptım:
Bunları yaptıktan sonra Valorant'ı yükleyin, kurulum tamamlandıktan sonra bu oyunu oynayabilmeniz için PC'yi yeniden başlatmanız gerekiyor diye bir yazı alacaksınız. O yazıyı aldığınızda önce Riot Vanguard'ı devre dışı bırakın, ardından PC'yi yeniden başlatın. %100 oyunu oynayabileceksiniz eğer olmazsa bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
- BIOS'u güncelledim.
- Format attım.
- Hard disk changer ile C ve D disklerinin serial numberini değiştirdim.
- Mac adresini değiştirdim.
- Amidewin ile anakart serial numberini değiştirdim ve sistem kimliğini değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?