Son 2 konumu inceleyebilirseniz,ve yaparsanız cpu hızı artacak ısınma kalkması olağandır.bende cpu cok isiniyor oyunda kasiyor
Tabikide olmaz,güç tasarrufu dengelide çalıştırmanız bilgisayarınız için daha yararlıdır.kardeşim bilgisayarımda 4 işlemci var laptop sorun olur mu tam güç çalıştırmam ?
Isınmayı kontrol edemezsiniz,bir nebze işlemciyi rahat bırakırsınız.Isınmayı nasıl kontrol edeceğiz ?
Benim işlemci i3 7350k ekran kartı 1050 ti darbogaz yaparmı yaparsa kulancam ?Isınmayı kontrol edemezsiniz,bir nebze işlemciyi rahat bırakırsınız.
Isınma olması gayet normaldir,arka plandaki programlardan dolayı olabilir.2 tane sistem dosyalarında +FPS methodu gelecektir.Sağol rami temizlemek işe yaradı fakat ısınma biraz arttı
Darboğaz yapacağını sanmam,şu videoyu izleyebilirsinizBenim işlemci i3 7350k ekran kartı 1050 ti darbogaz yaparmı yaparsa kulancam ?
bakıp deniyecegim labtoplarda yarıyormu bu programalrProgramımız gayet kolay seçeneklidir,LOW PC,işlemcisi daralanlar,oyunlarda düşük fps alanlar için çok iyi bir program. x32 x64 olarak ayırdım bilginize.
NOT:Bilgisayarınızın .NET Framework'u 4.6.2 olmalıdır,olmayan için linki aşağı bırakacağım.
.NET Framework;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapİkiside olur farketmez.
Program;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Program Alternatif;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virustotal Program;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virustotal Microsoft;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kullanımı hk;Arkadaşlar programı indiriyoruz,setupladıktan açıyoruz.Karşınıza QuickCPU ekranı gelecek.Bazılarında error verebilir,erroru kapatıp devam edebilirsiniz. Aşağıdaki screenshot'a göre sıralıyorum;ilk sarı boyalı yeri yapıyoruz,ardından siyah yerleri %100'e çekiyoruz.Ardından Turuncu boyalı yere basıyoruz.Ardından Mor renkli yere basıyoruz.Bu kadar basittir.
Ekli dosyayı görüntüle 44342
Alttaki Screenshot'ıda Üstteki View tuşundan "System Memory"ye tıklayarak açabilir,aşağıdaki clean seçeneğine basarak tekrar rami temizleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 44343
Credits:Efers
Aslında tek program,fakat yanında yardımcı programlar var.Sizde yüklü olabilir çoğu kişi yaradığını bildirdi.bakıp deniyecegim labtoplarda yarıyormu bu programalr
tamam bakıcam programaAslında tek program,fakat yanında yardımcı programlar var.Sizde yüklü olabilir çoğu kişi yaradığını bildirdi.
Windows updatelerini kapatın programları çalıştırın.Cpu %100 hatası alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?