Seçkin Üye
Pardon hemen düzeltiyorumEllerine sağlık, rar şifresiz olması gerekiyor maalesef.
Virüs total'i de güncellemen gerek o haldePardon hemen düzeltiyorum
Açılmıyor knkamHoşgeldiniz. Kendi yapmış olduğum programı sizlere sunmak istedim umarım beğenirsiniz
Program:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Programı açtığınızda değerlerinizi yüklemek için 1-2 saniyelik kasma olabilir.
MemoryHackers butonuna bastığınızda siteye hızlıca yönlendiriyorsunuz gerek varmıydı bilmiyorum, RAM ve CPU değerlerinizin hemen altında temizle kısmı var farkettiyseniz. Görev yöneticinizi açın ve Ayrıntılara girin seçtiğiniz bir uygulama ismi örneğin AppMarket.exe oraya dosya uzantısı olmadan yazıp Temizle butonuna tıklarsanız işlem anında sonlandırılıyor umarım işinize yarar.
Ekli dosyayı görüntüle 43584
Attığım mesajı incele istersen, sayfa 1Link ve VirusTotal yenilendi rar şifresi kaldırıldı arkadaşlar.
Güzel fikir, onuda bugün yarın yapabilirimkardeşim gpu ve hdd sıcaklık & kullanım gösterse efsane olurdueline sağlık
Hayır sistem ne kadar cpu yerse onu gösteriyor görev yöneticisini açarsanız görürsünüz zaten. Orda 20 yazarsa burda 20 yazar. Başlat çubuğuna sabitleyip hızlıca bakabilirsiniz görev yöneticisini açmaya üşenenler içinne kadar kullanıldıklarını mı gösteriyor?
Programı yapana ellerine sağlık diyene kadar başka program da bunu yapabiliyor diyorsun. Kendine çeki düzen ver bence anlamsız ve bilip bilmeden yorumlar yazmaya başlamışsın. Arkadaş o kadar emek vermiş. Buttona "temizle" bile yazmak bir emektir.guzel olmusta msi afterburner diye ugulamada bole yapabilor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?