Onaylı Üye
Oynadığınız oyun hafif bir oyun değil hocam. Laptop kullandığınızı da varsayarsak ısınması gayet normal. Oyun ayarlarını düşürerek daha az ısınmasını sağlayabilirsin. Termal macunun durumu nedir? Bakım ne kadardan ne kadara yapıyorsunuz?Selamlar. Msi gp 76 leopard model laptop sahibiyim. Rdr2 tarzı oyunlarda cpu sıcaklığı 94dereceden aşağıya inmiyor. Normal olduğunu düşünmüyorum. Bios updateini yapmadım henüz. Bununla alakalı olabilir mi ? Fanlar max perf da 7000 rpm de çalışmakta
16 dakika önce
Oynadığınız oyun hafif bir oyun değil hocam. Laptop kullandığınızı da varsayarsak ısınması gayet normal. Oyun ayarlarını düşürerek daha az ısınmasını sağlayabilirsin. Termal macunun durumu nedir? Bakım ne kadardan ne kadara yapıyorsunuz?l
Laptop yeni sayılır 6 ay kadar oldu fakat günde en fazla 4-5 saat oynamışımdır. 94 derece çok yüksek geldi banaOynadığınız oyun hafif bir oyun değil hocam. Laptop kullandığınızı da varsayarsak ısınması gayet normal. Oyun ayarlarını düşürerek daha az ısınmasını sağlayabilirsin. Termal macunun durumu nedir? Bakım ne kadardan ne kadara yapıyorsunuz?
Hocam 6 ay da günde 3-4 saat kullanmayla termal macun biter mi ? Film dizi izlerken 40-50 civarındatermal macun bitmiş olabilir kontrol edin
Termal macun yenilemeyi unutmayın. Laptoplarda 6 ayda bir.Selamlar. Msi gp 76 leopard model laptop sahibiyim. Rdr2 tarzı oyunlarda cpu sıcaklığı 94dereceden aşağıya inmiyor. Normal olduğunu düşünmüyorum. Bios updateini yapmadım henüz. Bununla alakalı olabilir mi ? Fanlar max perf da 7000 rpm de çalışmakta
Macun özelliğini yitiriyor diye biliyorumHocam 6 ay da günde 3-4 saat kullanmayla termal macun biter mi ? Film dizi izlerken 40-50 civarında
Bitmez ama hafiften kurur ve içini temizlemek işe yararHocam 6 ay da günde 3-4 saat kullanmayla termal macun biter mi ? Film dizi izlerken 40-50 civarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?