Çözüldü Cpu sıcaklık derecesi çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selamlar. Msi gp 76 leopard model laptop sahibiyim. Rdr2 tarzı oyunlarda cpu sıcaklığı 94dereceden aşağıya inmiyor. Normal olduğunu düşünmüyorum. Bios updateini yapmadım henüz. Bununla alakalı olabilir mi ? Fanlar max perf da 7000 rpm de çalışmakta

Moderatörün son düzenlenenleri:
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Selamlar. Msi gp 76 leopard model laptop sahibiyim. Rdr2 tarzı oyunlarda cpu sıcaklığı 94dereceden aşağıya inmiyor. Normal olduğunu düşünmüyorum. Bios updateini yapmadım henüz. Bununla alakalı olabilir mi ? Fanlar max perf da 7000 rpm de çalışmakta

16 dakika önce
Oynadığınız oyun hafif bir oyun değil hocam. Laptop kullandığınızı da varsayarsak ısınması gayet normal. Oyun ayarlarını düşürerek daha az ısınmasını sağlayabilirsin. Termal macunun durumu nedir? Bakım ne kadardan ne kadara yapıyorsunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oynadığınız oyun hafif bir oyun değil hocam. Laptop kullandığınızı da varsayarsak ısınması gayet normal. Oyun ayarlarını düşürerek daha az ısınmasını sağlayabilirsin. Termal macunun durumu nedir? Bakım ne kadardan ne kadara yapıyorsunuz?l
Oynadığınız oyun hafif bir oyun değil hocam. Laptop kullandığınızı da varsayarsak ısınması gayet normal. Oyun ayarlarını düşürerek daha az ısınmasını sağlayabilirsin. Termal macunun durumu nedir? Bakım ne kadardan ne kadara yapıyorsunuz?
Laptop yeni sayılır 6 ay kadar oldu fakat günde en fazla 4-5 saat oynamışımdır. 94 derece çok yüksek geldi bana

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Termal macun yenilemeyi unutmayın. Laptoplarda 6 ayda bir.
Soğutucu kullanabilir ve laptopun içini sürekli temizlemeyi unutmayın.

Bende 70 derecelerden aşağı inemeyen bir laptop kullanıcısıydım, dediklerim sayesinde 65 derecenin üstüne işlemcinin çıktığını hiç görmedim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Termal macun yenileyerek deneme yapabilirsin. Aynı zamanda fanın temizliği ve macnunun kalitesi oldukça önemli. Ancak ne olursa olsun laptop kullandığını ve soğutma sisteminin pekte iyi olmadığını unutmamak gerekli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çözüm bulamazsanız eğer 60tl ye trendyolda laptopun altına koymak için fanlar var masanın üstünde kullanıyorsan kullanımı hiç engellemez hatta yardımcı oluyor tavsiye ederim işlemcim 90 ı görüyordu, kullandıktan sonra 70 i geçmedi öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
teşekkürler arkadaşlar driverları silip tekrar yükledim sorun çözüldü. şu an amx 81 i görüyorum ultra ayarlarda dlls vs her şey açık.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Soğutma pervanesini söküp bakın özellikle belirtiyim 'söküp' yani sadece pervane elinize gelecek şekilde söküp temizlemenizi tavsiye ederim.Sadece korkulukları söküp temizleyince temizlenmiyor aslında dediğimi yaparsanız anlarsınız sizde ayrıca termal macun sürebilirsin aradaki farkı emin ol göreceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Termal Macun Yenileyin Aldığınız Termal Macun Kalitesiz Ya da Sahte Olmamalı Ayrıca Kasa Camını Açmayı Deneyin Ve Havalar Isındı Güneş Vuruyor Olabilir Oyun Oynarken Camlarıda Açmayı İhmal Etmeyin. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...