CraftRise hile nasıl kodlanır?

Üye
3 HİZMET YILI
Selamlar. Craftrise üzerinden Fly Speed Velocity Gibi sağlam modüllü bir hile yapmak istiyorum. Hile yapanları görüp anında foruma koşan biri değilim bir çok kaynak ve bir çok video izledim ancak kafamda oluşan bilgiler sürekli karışıyor biri bana yardım ederse sevinirim. İsteğim bana oturup nasıl yapılacağını anlatmanız değil bir kaynak veya video serisi verirseniz veya kendinizce yardım ederseniz çok sevinirim <3

Selamlar. Buradaki mesajı düzenlemeye ve değiştirmeye karar verdim arkadaşlar verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkürler ancak sanırım istediğim yanıtlar gelmedi çünkü yanlış bir mesaj yazmışım düzenleyerek tekrar sorup fikirlerinizi almak istiyorum. Öncelikle kafamdaki external internal yapısı tam olarak oluşmuş değil ve hilenin nasıl yapıldığı hakkında da az buçuk bilgim var ama hepsi farklı yerlerden ve hepsi yarım yamalak olduğundan tam olarak baştan sonra anlatabilecek bir arkadaş veya anlatan birini atacak bir arkadaş varsa şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca sormak istediklerimi sırası ile yaparsam daha anlaşılır olabilir bu yüzden sıraladım.
*External - İnternal Nedir 'detaylı' biri anlatırsa veya anlatan birinin linkini bırakırsa çok sevinirim
*Craftrise için bir hile yapılacaksa nelere dikkat edilmeli (veya normal minecraftla arasındaki farklar nelerdir)
*Hileler korumaları nasıl geçiyor?
*Reverse Enginer (Tersine Mühendislik) bu işin hangi noktasında kullanılıyor
*Yardım Alabileceğim Kaynaklar
*Fikirleriniz - Önerileriniz
Bunları merak ediyor ve sizden (bilgiliyseniz) cevaplamanızı rica ediyorum eğer bilgili değilseniz siz de yanıtlayan arkadaşlardan bilgi sahibi olabilirsiniz ve bir not daha ekleyip mesajımı sonlandıracağım. Bildiğiniz gibi Craftrise gibi sunucularda hile yapmak zor bunu bende biliyorum sorduğum insanlarda bu şekilde cevap verip vazgeçmemi söylüyorlar ancak ben yapmak istediğimi tekrar ve tekrar söylüyorum sizden de ricam zor, vazgeç, başka alanlara yönel gibi şeyler yerine şunu yapabilirsin şundan yararlanabilirsin gibi kelimeler ve cümleler beni daha hoşnut kılar bir de Google dan bulabilirsin veya chatgptden bulabilirsin araştırırsan bulursun yerine link veya yardımla daha sevindirmiş olursunuz <3
Teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Craft Rise ve Sonoyuncunun hile korumaları güçlü. Birkaç bedava hilenin kaynak kodları githubta varsa bi bak ve araştır. Ama sana craftrisede hile kodlamanı daha çok öneririm! İyi günler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
CraftRise bu sıralar hile korumasını oldukça güçelendirdi şuan piyasada olan hilelerin çoğu virüslü dikkatli ol hocam indirip hangi özellikler var diye bakıcam dersen

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
java bilmen gerekli basit işler değil source kod bir hileyi cr yi bypasslayarak yapabilirsin

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
malesef bir kaç günde öğrenip yapabileceğin birşey değil bir kaç hile kodladım lazeyi örnek alarak başarılı oldum fakat gerçekten zor c+ ve jawayı üst düzey şekilde bilmen gerekiyor faka bu sadece makro lag çok az velo limit kaldırma gibi şeyler için ve menü tasarımı killaura fly gibi şeyler için çok daha fazla şey gerekli hiç bulaşma derim.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yazılım dilin filan olması gerekiyor zor yani basit bişi değil bilene göre kolay da olabilir biliyorsan bişi diyemem ama cr so hile koruması yüksek yani sağlam yapman gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Daha önce hiç birşey yazmadıysan yanlış yoldasın daha basit işlere yönel önceliğin sağlam acler olmasın

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Daha önce hiç birşey yazmadıysan yanlış yoldasın daha basit işlere yönel önceliğin sağlam acler olmasın
Konu ile alakasız ama, buna kesinlikle katılmıyorum. Evet altyapı önemli ama, zor iş kolay iş diye ayırırsan bu seviyeye gelemek için baya zaman harcarsın (2 3 yıl gibi) istek biter zevk biter. Ama ayrı olarak ztn bu hileyi kodlarken harcadığı zaman ve öğrendiği bilgi, diğer türlü yaparsada nerdeyse eş değer.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Konu ile alakasız ama, buna kesinlikle katılmıyorum. Evet altyapı önemli ama, zor iş kolay iş diye ayırırsan bu seviyeye gelemek için baya zaman harcarsın (2 3 yıl gibi) istek biter zevk biter. Ama ayrı olarak ztn bu hileyi kodlarken harcadığı zaman ve öğrendiği bilgi, diğer türlü yaparsada nerdeyse eş değer.
çok saçma bi argüman kullandın çırak örneğinden gidelim her sanayiye vb. yerlere giren çıraklara neden büyük iş verilmiyor sence çünkü işi bilmiyorlar baka baka öğrene öğrene yapıyorlar aradan zaman geçince ufak tefek işler verilir ki işi öğrensin bu arkadaşında aynı mantık büyük ihtimalle herhangi bi hile yazmamış veya projede bulunmamış yardım istiyor ama büyük lokmadan başlamak istiyor işte o işler senin dediğin gibi olmuyor malesef yaşayarak öğrenirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
çok saçma bi argüman kullandın çırak örneğinden gidelim her sanayiye vb. yerlere giren çıraklara neden büyük iş verilmiyor sence çünkü işi bilmiyorlar baka baka öğrene öğrene yapıyorlar aradan zaman geçince ufak tefek işler verilir ki işi öğrensin bu arkadaşında aynı mantık büyük ihtimalle herhangi bi hile yazmamış veya projede bulunmamış yardım istiyor ama büyük lokmadan başlamak istiyor işte o işler senin dediğin gibi olmuyor malesef yaşayarak öğrenirsin
Yaşayarak öğrenme devri geride kaldı, bilgiye erişim çok kolay. Başkalarının o durumda ne yaptığını okuyarak veya o kişin o durumdan çıkardığı dersi sadece okuyarak veya izleyerek 4 katı daha hızlı öğrenebilirsin. Bana göre böyle, güzel bir argüman sunarsan profilimi ziyaret et biraz konuşalım burayı kirletmeye gerek yok.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
java script ve python bilmen gereklidir

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Noise+ gibi hilelerin acik kaynak kodlari bulunmakta onlarin ustune de craftriss bypass kodlari da mevcut bunlari bir araya getirerek yapabilirsin

Kalemle öğrenmediklerini öğretirler silahla
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
olum 2 3 yıl uğraş hile yaparsınız diyolar öyle bişey mi var 3 yıl uğraşıp 1 hile yaparmı adam ne anlatıyonuz aspfjoasnfaso

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka hile korumaları gereğinden fazla iyi çalışıyor hevesini kırmak istemem ama başarman zor...