Onaylı Üye
1 saat önce adam lag client le bizim farmı raid ledi yani kickleme diye bir konu yok diye düşünüyorumThe Kingdoms'da lag client artık bir işe yaramıyor teslaları kırdığın zaman oyundan kickleniyorsun tesla kırılmamış olarak kalıyor. Rusların yaptığı bir programdı diye hatırlıyorum ama dediğim gibi bir işe yaramıyor
The Kingdoms'da lag client artık bir işe yaramıyor teslaları kırdığın zaman oyundan kickleniyorsun tesla kırılmamış olarak kalıyor. Rusların yaptığı bir programdı diye hatırlıyorum ama dediğim gibi bir işe yaramıyor
hocam eğer çözümünü bulabilirsen dcden ekleyebilir misin Basteth#9030Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Başka bir sitenin reklamını yapıyorsun farkındasın dimi o ss ile üstelik paylaştığın sitede sürekli trojan atıyor :d.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka eski domain o memoryhackers a atıyor dene burda reklam yapmıyorum.Başka bir sitenin reklamını yapıyorsun farkındasın dimi o ss ile üstelik paylaştığın sitede sürekli trojan atıyor :d.
Bu lag client olayını başka oyunlarada yapabilirmiyizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka daha sabah adam bizim üstümüzde yaptı çalışmıyor diyorsunuz ya çıldırcamartık işe yaramıyor o
çalışmayan hile yoktur bencede zaten sadece bulmasıbiraz sıkıntı olabiliyor.kanka daha sabah adam bizim üstümüzde yaptı çalışmıyor diyorsunuz ya çıldırcam
You're not talking about the right thingHave you checked your network?
Eski domain falan değil :dkanka eski domain o memoryhackers a atıyor dene burda ****** yapmıyorum.
Zevk veriyormu kanka yükleyip deneyeyim miEski domain falan değil :d
Post automatically merged:
Vede Clumsy değil netlimiter aracılığı ile yapılıyor 1 tanede program vardı ruslara ait.
ayrı konu aç daha hızlı yardımcı olurlar kanka.aynn bulması sıkıntı oluyor ama kullanmasını bilmek lazm ezpubgm config nasıl etkinleştiriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?