- Yasaklandı
-
Memnun Oldum.isim: Veysel
Yaşadığı Yer: İzitanbul
Egitim Durumu: Lise
bölümü : Sayısal (hadi bakim)
Dil: Vb.net
Ne zamndan Beri Burdasın : 2015 ve daha eskidir Thefrm'de Tanıyan Tanır Beni
ÖFFFFFFFFFFFFFFFFF AĞLATIN LAN AYIP AYIP İNSAFSIZHoşgeldin, memnun oldum.
*Ayrıca, kendini sayısal bölüme yöneltmek yerine dil bölümü okuyup edebiyata yöneltebilirsin. En azından türkçeyi doğru kullanırsın.
coder mıydın sen?isim: Veysel
Yaşadığı Yer: İzitanbul
Egitim Durumu: Lise
bölümü : Sayısal (hadi bakim)
Dil: Vb.net
Ne zamndan Beri Burdasın : 2015 ve daha eskidir Thefrm'de Tanıyan Tanır Beni
Kanka profilindeki the 100den değil mi?Memnun Oldum.
ben halimden memnunum sana türkçede başarılar onları troll olsun diye yazdım ama edebiyatcılar anlamamışHoşgeldin, memnun oldum.
*Ayrıca, kendini sayısal bölüme yöneltmek yerine dil bölümü okuyup edebiyata yöneltebilirsin. En azından türkçeyi doğru kullanırsın.
Evet.K
Kanka profilindeki the 100den değil mi?
Sakinleşin bu cheat fighta dönmesinben halimden memnunum sana türkçede başarılar onları troll olsun diye yazdım ama edebiyatcılar anlamamış
Trollünde bir seviyesi vardır. Bunu biliyor olmalısın.ben halimden memnunum sana türkçede başarılar onları troll olsun diye yazdım ama edebiyatcılar anlamamış
ordaki İzitanbulmu seni bozdu usta bozulduysan söle hepimiz bilelimTrollünde bir seviyesi vardır. Bunu biliyor olmalısın.
Beni bozan birşey yok, seviyenizi bilin. Sizden sadece türkçeyi düzgün kullanmanızı istedim.ordaki İzitanbulmu seni bozdu usta bozulduysan söle hepimiz bilelim
ama imali olarak söledinBeni bozan birşey yok, seviyenizi bilin. Sizden sadece türkçeyi düzgün kullanmanızı istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?