Süper Üye
El altından çok Spor hocası ile anlaşıyor tercihim olmaz hardlineVücut geliştirmede bildiğim kadarı ile en iyi ürünleri Hardline sağlıyor
Spor hocaları ile anlaşması, senin vücuduna katkıda bulunması ile alakası ne anlamadım hocamEl altından çok Spor hocası ile anlaşıyor tercihim olmaz hardline
Filtreleme kalitesi izole felan bunlar alt seviyede dostumSpor hocaları ile anlaşması, senin vücuduna katkıda bulunması ile alakası ne anlamadım hocam
Zayıf veya kötü yönünü bulamadım teşekkürler öneri içinGrenade Creatine, %100 saf kreatin monohidratdan elde edilmiş bir kreatin ürünüdür.
Hardline kullanabilirsinSelamlar, Spora artık ileri düzeye geçtiğimi düşünüyorum ve creatine kullanmanın vakti geldi sanırım irileşmekte zorluk yaşıyorum çünkü.
1,5 2 sene kadar Weider Premium Whey Protein 2300 Kullandım
Fiyatı Çok önemli değil Creatine Monohidrat en iyisi hangisiyse önerilerinizi bekliyorum
Bu açıdan bakılırsa en iyisi weider olur.Hardline ürünleri kullandım çok bi etkisini göremedim daha öncedenFiyatını önemseme sağlık açısından en iyisini almalısın, Hardline Creapure öneririm genelde bu kullanılır.
.Hardline her vücut için olmuyor dıye bılıyoerumBu açıdan bakılırsa en iyisi weider olur.Hardline ürünleri kullandım çok bi etkisini göremedim daha önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?