Reis Senin Pc nin Modeli Nedir Benim Win7 ultimate x64 bit bende oyun açılmıyor bir yardımcı olurmusun oyuna giriyorum google bide faceook ile giriş var 2 sinide denedim tıklıyorum beyaz bi şekilde kalıyor silip yükledim 3-4 defa falan ama bişey olmadı bi bilgin vrsa sölermisin bide pc model ? win kç işte ?reis hile tuşunu aktif edemedim yardımcı olabilecek var mı anca wh kullanıyom1 aydır elinize sağlık çok başarılı bi çalışma olmuş
EDİT: yorumların hepsini okudum insert denilmiş ama basıyorum klavye içine göçtü yok bana mısın demiyoroyun açılırken ufaktan kendini gösteriyor hemen kayboluyor. Bide bugün güncelleme gelmiş ama hile hala aktif helal size..
Reis Senin Pc nin Modeli Nedir Benim Win7 ultimate x64 bit bende oyun açılmıyor bir yardımcı olurmusun oyuna giriyorum google bide faceook ile giriş var 2 sinide denedim tıklıyorum beyaz bi şekilde kalıyor silip yükledim 3-4 defa falan ama bişey olmadı bi bilgin vrsa sölermisin bide pc model ? win kç işte ?
Özele Gelirsen SevinirimYüksek ihtimalle sürücü sorunun var üst seviye sistem benimki kardeşim burada mevcut kasa bilgisi sorununa gelirsek bilgisayarda ne var ne yok güncelle driver booster alternatif olarak kullanabilirsin. Olmazsa bi tw verirsin bakarım istersen bide %temp% yazıp çalıştır çubuğuna orayı sil açılmayan oyunları bu yöntemle açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?