Çözüldü Creative Destruction hilesinde çalışmayı durduruldu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar ben bu hatayı alıyorum ilk loaderi açıyorum sonra ise hileyimi bulup yükle dedim oyunu açınız dedi bende açtım çalışmayı durduruldu hatası çıktı bununla nasıl başa çıkabilirim

Çözüm
Merhaba

Öncelikle loaderı sisteminizden tamamen silin ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Ardından sisteminizde kurulu da olsa Visual paketlerini tekrar yükleyin. Eğer bir sorun varsa repair edecektir.

Visual Paketleri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Üstteki adımları tamamladıktan sonra loaderı tekrar indirin adını mh.exe yapıp yönetici olarak çalıştırın ve deneyin.
Loader İndirme Linki:

Loader Rar Şifresi: mh

+ Olarak önce oyunu ardından hileyi açarak test...
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba

Öncelikle loaderı sisteminizden tamamen silin ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Ardından sisteminizde kurulu da olsa Visual paketlerini tekrar yükleyin. Eğer bir sorun varsa repair edecektir.

Visual Paketleri:
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Üstteki adımları tamamladıktan sonra loaderı tekrar indirin adını mh.exe yapıp yönetici olarak çalıştırın ve deneyin.
Loader İndirme Linki:

+ Olarak önce oyunu ardından hileyi açarak test edin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
onun hilesi sorunlu diye biliyorum herhangi bilindik bir çözüm yöntemi de yok maalesef başka üyeler biliyorsa yazabilir konuyu kilitlemiyorum.
yazarsa abi çok mutlu olurum gerçekten başka oyun yani tek bunu deniyorum teşekkürler
Post automatically merged:

Merhaba

Visual Paketleri:

Loader İndirme Linki:

gene aynı hatayı aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...