21 Tem 2018 #1 Wiojelt potential zero Ultra Üye Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 1,557 Çözümler 2 Tepki puanı 341 Ödüller 9 Yaş 23 8 HİZMET YILI Oyunu yükledim tıklıyorum fare yanında yükleniyor ikonu çıkıyor sonra hiç bir şey açılmıyor güvenlik duvarından izinde verdim ama açılmıyor nasıl açabilirim oyunu ?? pc win10 64 bit sürücüler falan hepsi güncel
Oyunu yükledim tıklıyorum fare yanında yükleniyor ikonu çıkıyor sonra hiç bir şey açılmıyor güvenlik duvarından izinde verdim ama açılmıyor nasıl açabilirim oyunu ?? pc win10 64 bit sürücüler falan hepsi güncel
21 Tem 2018 #2 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Driver Booster İle Driverlarını Güncelle. Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Tem 2018 Konuyu başlatan #3 Wiojelt potential zero Ultra Üye Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 1,557 Çözümler 2 Tepki puanı 341 Ödüller 9 Yaş 23 8 HİZMET YILI Dizzy' Alıntı: Driver Booster İle Driverlarını Güncelle. Genişletmek için tıklayın ... Wallahi daha dün güncelledim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Dizzy' Alıntı: Driver Booster İle Driverlarını Güncelle. Genişletmek için tıklayın ... Wallahi daha dün güncelledim.
21 Tem 2018 #4 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Mxzypltk' Alıntı: Wallahi daha dün güncelledim. Genişletmek için tıklayın ... Ozaman Bilemicem Kardeşim Araştırma Yap youtube Üzerinden. Oyla 0 Olumsuz oyla
Mxzypltk' Alıntı: Wallahi daha dün güncelledim. Genişletmek için tıklayın ... Ozaman Bilemicem Kardeşim Araştırma Yap youtube Üzerinden.
21 Tem 2018 #5 hannya H Seçkin Üye Katılım 13 Haz 2017 Mesajlar 347 Tepki puanı 47 Ödüller 5 8 HİZMET YILI oyunda hata var forumu araştır bir sonraki güncellemeyle hepsini halleceklerini söylüyorlasr Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Tem 2018 Konuyu başlatan #6 Wiojelt potential zero Ultra Üye Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 1,557 Çözümler 2 Tepki puanı 341 Ödüller 9 Yaş 23 8 HİZMET YILI Dizzy' Alıntı: Ozaman Bilemicem Kardeşim Araştırma Yap youtube Üzerinden. Genişletmek için tıklayın ... Yaptım ispanyol gerzeğin biri güvenlik duvarından izin veriyor bende yaptım yine açılmadı . Oyun yeni olduğundan fazla hata alan olmamış galiba . hannya' Alıntı: oyunda hata var forumu araştır bir sonraki güncellemeyle hepsini halleceklerini söylüyorlasr Genişletmek için tıklayın ... Eyw forum linki atar mns ? bide o iimza ne a*k delirtir insanı .D Oyla 0 Olumsuz oyla
Dizzy' Alıntı: Ozaman Bilemicem Kardeşim Araştırma Yap youtube Üzerinden. Genişletmek için tıklayın ... Yaptım ispanyol gerzeğin biri güvenlik duvarından izin veriyor bende yaptım yine açılmadı . Oyun yeni olduğundan fazla hata alan olmamış galiba . hannya' Alıntı: oyunda hata var forumu araştır bir sonraki güncellemeyle hepsini halleceklerini söylüyorlasr Genişletmek için tıklayın ... Eyw forum linki atar mns ? bide o iimza ne a*k delirtir insanı .D
21 Tem 2018 #7 hannya H Seçkin Üye Katılım 13 Haz 2017 Mesajlar 347 Tepki puanı 47 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Mxzypltk' Alıntı: Yaptım ispanyol gerzeğin biri güvenlik duvarından izin veriyor bende yaptım yine açılmadı . Oyun yeni olduğundan fazla hata alan olmamış galiba . Genişletmek için tıklayın ... oyunu oynayandan çok oynamayan var şuan emin ol Mxzypltk' Alıntı: Eyw forum linki atar mns ? bide o iimza ne a*k delirtir insanı .D Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
Mxzypltk' Alıntı: Yaptım ispanyol gerzeğin biri güvenlik duvarından izin veriyor bende yaptım yine açılmadı . Oyun yeni olduğundan fazla hata alan olmamış galiba . Genişletmek için tıklayın ... oyunu oynayandan çok oynamayan var şuan emin ol Mxzypltk' Alıntı: Eyw forum linki atar mns ? bide o iimza ne a*k delirtir insanı .D Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
21 Tem 2018 Konuyu başlatan #8 Wiojelt potential zero Ultra Üye Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 1,557 Çözümler 2 Tepki puanı 341 Ödüller 9 Yaş 23 8 HİZMET YILI hannya' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... EYW cansın . Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Tem 2018 #9 hannya H Seçkin Üye Katılım 13 Haz 2017 Mesajlar 347 Tepki puanı 47 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Mxzypltk' Alıntı: EYW cansın . Genişletmek için tıklayın ... onemsiz kardeşim ) Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Tem 2018 Yasaklandı #10 KinGİSBacK K Onaylı Üye Katılım 4 Tem 2018 Mesajlar 70 Tepki puanı 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Reapor Çıkar Win 10'sa Reapor Çıkınca Analize Edip Editle Düzelir. Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Tem 2018 #11 ilkerbaba3347 I Onaylı Üye Katılım 7 Ara 2016 Mesajlar 64 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 9 HİZMET YILI Oyunda Sorun Var Daha Beta Aşamasında Oyun Bir Sonraki Güncellemede Düzelir Oyla 0 Olumsuz oyla