5 Şub 2023 #1 dsadasad Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 388 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 7 HİZMET YILI Sistemim Böyle Hata Verip Mavi Ekran Oluyor Çözümü Nedir
Çözüm #Adc Main 5 Şub 2023 dsadasad' Alıntı: Formatdan Başka Çarelerde Olması Gerekir Yolu Vardır Galiba Genişletmek için tıklayın ... dostum başka çözümü yok temiz kurulum yapmak zorundasın bu hatanın sebebi aygıt sürücüsü uyuşmazlığı ya da ram veya hdd hataları olabilir
dsadasad' Alıntı: Formatdan Başka Çarelerde Olması Gerekir Yolu Vardır Galiba Genişletmek için tıklayın ... dostum başka çözümü yok temiz kurulum yapmak zorundasın bu hatanın sebebi aygıt sürücüsü uyuşmazlığı ya da ram veya hdd hataları olabilir
5 Şub 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI dsadasad' Alıntı: Sistemim Böyle Hata Verip Mavi Ekran Oluyor Çözümü Nedir Genişletmek için tıklayın ... cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve sfc / scannow yaz işlem bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat Oyla 0 Olumsuz oyla
dsadasad' Alıntı: Sistemim Böyle Hata Verip Mavi Ekran Oluyor Çözümü Nedir Genişletmek için tıklayın ... cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve sfc / scannow yaz işlem bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat
5 Şub 2023 Konuyu başlatan #3 dsadasad Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 388 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve sfc / scannow yaz işlem bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat Genişletmek için tıklayın ... Yapmıyorum Denedim PC Kapanıyor Yarıda Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve sfc / scannow yaz işlem bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat Genişletmek için tıklayın ... Yapmıyorum Denedim PC Kapanıyor Yarıda
5 Şub 2023 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI dsadasad' Alıntı: Yapmıyorum Denedim PC Kapanıyor Yarıda Genişletmek için tıklayın ... format atacaksın o zaman dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
dsadasad' Alıntı: Yapmıyorum Denedim PC Kapanıyor Yarıda Genişletmek için tıklayın ... format atacaksın o zaman dostum
5 Şub 2023 Konuyu başlatan #5 dsadasad Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 388 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: format atacaksın o zaman dostum Genişletmek için tıklayın ... Formatdan Başka Çarelerde Olması Gerekir Yolu Vardır Galiba Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: format atacaksın o zaman dostum Genişletmek için tıklayın ... Formatdan Başka Çarelerde Olması Gerekir Yolu Vardır Galiba
5 Şub 2023 Moderatör #6 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI dsadasad' Alıntı: Formatdan Başka Çarelerde Olması Gerekir Yolu Vardır Galiba Genişletmek için tıklayın ... dostum başka çözümü yok temiz kurulum yapmak zorundasın bu hatanın sebebi aygıt sürücüsü uyuşmazlığı ya da ram veya hdd hataları olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
dsadasad' Alıntı: Formatdan Başka Çarelerde Olması Gerekir Yolu Vardır Galiba Genişletmek için tıklayın ... dostum başka çözümü yok temiz kurulum yapmak zorundasın bu hatanın sebebi aygıt sürücüsü uyuşmazlığı ya da ram veya hdd hataları olabilir
5 Şub 2023 Konuyu başlatan #7 dsadasad Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 388 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: dostum başka çözümü yok temiz kurulum yapmak zorundasın bu hatanın sebebi aygıt sürücüsü uyuşmazlığı ya da ram veya hdd hataları olabilir Genişletmek için tıklayın ... Kasa içi Ram Ssd Falan Söksek Taksak Tekrar Belki Düzebilir Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: dostum başka çözümü yok temiz kurulum yapmak zorundasın bu hatanın sebebi aygıt sürücüsü uyuşmazlığı ya da ram veya hdd hataları olabilir Genişletmek için tıklayın ... Kasa içi Ram Ssd Falan Söksek Taksak Tekrar Belki Düzebilir
5 Şub 2023 Moderatör #8 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI dsadasad' Alıntı: Kasa içi Ram Ssd Falan Söksek Taksak Tekrar Belki Düzebilir Genişletmek için tıklayın ... deneyebilirsin eğer tekrardan aynı hata ile karşılaşırsan temiz kurulumlu format şart Oyla 0 Olumsuz oyla
dsadasad' Alıntı: Kasa içi Ram Ssd Falan Söksek Taksak Tekrar Belki Düzebilir Genişletmek için tıklayın ... deneyebilirsin eğer tekrardan aynı hata ile karşılaşırsan temiz kurulumlu format şart
5 Şub 2023 Konuyu başlatan #9 dsadasad Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 388 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 7 HİZMET YILI Sorunum Çözüldü Konu Kapanabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2023 Moderatör #10 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI dsadasad' Alıntı: Sorunum Çözüldü Konu Kapanabilir Genişletmek için tıklayın ... neyden kaynaklıymış dostum verdiğim çözüm önerileriyle bir alakası var mı Oyla 0 Olumsuz oyla
dsadasad' Alıntı: Sorunum Çözüldü Konu Kapanabilir Genişletmek için tıklayın ... neyden kaynaklıymış dostum verdiğim çözüm önerileriyle bir alakası var mı
5 Şub 2023 Konuyu başlatan #11 dsadasad Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 388 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 25 Sosyal 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: neyden kaynaklıymış dostum verdiğim çözüm önerileriyle bir alakası var mı Genişletmek için tıklayın ... Ram ve Hardiski Çıkarıp Taktım Pc Resetledim Sonra Sfc/Scannow Yaptım Durum Çözüldü Şu Anlık Bir Problem Yok Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: neyden kaynaklıymış dostum verdiğim çözüm önerileriyle bir alakası var mı Genişletmek için tıklayın ... Ram ve Hardiski Çıkarıp Taktım Pc Resetledim Sonra Sfc/Scannow Yaptım Durum Çözüldü Şu Anlık Bir Problem Yok
5 Şub 2023 #12 alpastan123apo A Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2023 Mesajlar 55 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 27 3 HİZMET YILI pc formatla Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Şub 2023 Moderatör #13 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI dsadasad' Alıntı: Ram ve Hardiski Çıkarıp Taktım Pc Resetledim Sonra Sfc/Scannow Yaptım Durum Çözüldü Şu Anlık Bir Problem Yok Genişletmek için tıklayın ... tamam işte dediğim gibi kankam problemin çözülmesine sevindim Oyla 0 Olumsuz oyla
dsadasad' Alıntı: Ram ve Hardiski Çıkarıp Taktım Pc Resetledim Sonra Sfc/Scannow Yaptım Durum Çözüldü Şu Anlık Bir Problem Yok Genişletmek için tıklayın ... tamam işte dediğim gibi kankam problemin çözülmesine sevindim
5 Şub 2023 #14 atakanndm A Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2017 Mesajlar 54 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI 2 yolu var birisi sistem geri yükleme diğeri sfc /scannow ikisi de çalışmazsa yapabileceğin tek şey format atmak verilerini kurtarma şansın yok denecek kadar az Oyla 0 Olumsuz oyla
2 yolu var birisi sistem geri yükleme diğeri sfc /scannow ikisi de çalışmazsa yapabileceğin tek şey format atmak verilerini kurtarma şansın yok denecek kadar az