6 Ara 2016 #1 EnyLokel E Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 46 Tepki puanı 0 Yaş 27 9 HİZMET YILI Google chrome'uma virüs bulaşdı sanırım yardım edin.Googleyi açınca joygame sayfası çıkıyor google çıkmıyor ayarlardan değiştirmeyi denedim "Bu seçenek,yöneticiniz tarafından denetleniyor yazısı çıkıyor bi yardım edin lütfen.
Google chrome'uma virüs bulaşdı sanırım yardım edin.Googleyi açınca joygame sayfası çıkıyor google çıkmıyor ayarlardan değiştirmeyi denedim "Bu seçenek,yöneticiniz tarafından denetleniyor yazısı çıkıyor bi yardım edin lütfen.
6 Ara 2016 #2 yusuf2929 Y Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2016 Mesajlar 56 Tepki puanı 2 Yaş 21 9 HİZMET YILI virüs değil sen wolfu kurarken sana bir yazı çıkıyo joygame anasayfan olsunmu ona hayır demeliydin
6 Ara 2016 #3 Adem4664 A Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 40 Tepki puanı 6 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Kardeşim virüs nasıl bişey anlatırmısın
6 Ara 2016 Konuyu başlatan #4 EnyLokel E Üye Katılım 30 Eki 2016 Mesajlar 46 Tepki puanı 0 Yaş 27 9 HİZMET YILI yusuf2929' Alıntı: virüs değil sen wolfu kurarken sana bir yazı çıkıyo joygame anasayfan olsunmu ona hayır demeliydin Genişletmek için tıklayın ... Alakası yok virüs.Hem wolfteamı yeni kurmadım çok oldu ve öyle olmuş olsa bile değiştirilebilridi
yusuf2929' Alıntı: virüs değil sen wolfu kurarken sana bir yazı çıkıyo joygame anasayfan olsunmu ona hayır demeliydin Genişletmek için tıklayın ... Alakası yok virüs.Hem wolfteamı yeni kurmadım çok oldu ve öyle olmuş olsa bile değiştirilebilridi