Gabriel Carvalho
Onaylı Üye
Hangi server ?hocam ya oyun çöküyor yada bi servera girecekken disconnected diyip atıyor hilesiz giriyor ama hileliyken bi türlü oynayamadım tekrar tekrar deniyorum
valla türkiyeden hangisine giriyorsa crossfire yazınca ilk resmi siteden indiriyorum hangisi oluyor xdHangi server ?
Crossfire West oluyor, ben sıkıntısız kullanıyorum. Crash ya da disconnect hatasıyla karşılaşmadım. Eğer ıd şifre girme yerinde 10 saniyeden fazla durursan disconnect hatası alıyorsun, bunun da hileyle bir alakası yok.valla türkiyeden hangisine giriyorsa crossfire yazınca ilk resmi siteden indiriyorum hangisi oluyor xd
tm düzeldiCrossfire West oluyor, ben sıkıntısız kullanıyorum. Crash ya da disconnect hatasıyla karşılaşmadım. Eğer ıd şifre girme yerinde 10 saniyeden fazla durursan disconnect hatası alıyorsun, bunun da hileyle bir alakası yok.
Edit - Updated for PH server, supported servers now:
-West
-Ph
Muhtemelen cache ile alakalı bir durum oluştu sende, yarım saat önce yanlış dosyayı yüklemiştim sunucuya onu kullanıyordun muhtemelentm düzeldi
Hileyi legit kullanmak istiyorsan şuanlık aimbot kullanma dostum. Ek olarak, menü tabiki gelicek, fov ayarlamaları, smooth ayarlamaları, espler için renk ayarlamaları, config vb her şey gelicek. 3 günde bu kadar oldu. 1 hafta böyle iade edin ekledikçe güncelleyeceğim zaten. Duvar arkası önü olarakta evet öyle bir kontrol ekleyeceğim, ek olarak duvar arkası önü esp - bone renklerini de ayarlıyacabileceksiniz.hile hiç legit deil yani çok ilgi çekiyor fov bence küçültülmeli yada menü sistemi getirirsen daha iyi olabilir yada aimbot duvarın arkasındakine deilde herzaman gözüken kişeye kitlense iyi olur smooth sistemi getirmelisin bence
How would I help you bro, since it is not cheat error. You can not play on that server
or vpn to help
It should work on vietnam server in x64 mode, try it.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?