Onaylı Üye
hayır bildirmedim. bildirsemde bir şey yapacaklarını sanmıyorum. niye diye soracak olursanız bu adamların clanı 11 yıllık. 11 yılda fark edemedilerse ne yapabilirler ki?z8games'e bu durumu bildirdiniz mi? onların yapacağı geri dönüş daha mantıklı olabilir
bende okuduğumda o konuda şüpheye düştüm ama birkaç klan anlaşarak toplu bir şekilde bu durumu bildirirseniz görmezden geleceklerini sanmıyorumhayır bildirmedim. bildirsemde bir şey yapacaklarını sanmıyorum. niye diye soracak olursanız bu adamların clanı 11 yıllık. 11 yılda fark edemedilerse ne yapabilirler ki?
Clanda ki herkesin nicki aynı. 22 üye var. Sizin yolunuzu düşünecek olursak 22 pc yapar. Kimse de böyle boş bir şey için 22 pc harcamaz. Sırf kda için bunu kimse yapmaz kabul edelim bunu. Bundan ötürü işte şüpheleniyorum yoksa bende dediğinizi düşündüm ama emin olun sizi temin ederim ki 2 yılda 10 milyon kill kasmanız imkansızdan bile öte bir şey. Dünyanın en iyi botunu da yapsanız bunu bot bile başaramaz. Ki oyunda Mareşal rütbesine çıkmak için 100000000000000 xp lazım.kanka eskiden de ben mesela wolftü de kda kasıyodum diğer pcden açık o çarı silahlarla öldürüyordum adamın da yaptıgı aynı iş olayın botunu yapıyor sadece otomatik click ile hazır verip başlatabilir oyunu falan bunlar olabilir yani
Yapacagın en mantıklı şey oyuna bu durumu bildirip cevap alman olacaktır.Clanda ki herkesin nicki aynı. 22 üye var. Sizin yolunuzu düşünecek olursak 22 pc yapar. Kimse de böyle boş bir şey için 22 pc harcamaz. Sırf kda için bunu kimse yapmaz kabul edelim bunu. Bundan ötürü işte şüpheleniyorum yoksa bende dediğinizi düşündüm ama emin olun sizi temin ederim ki 2 yılda 10 milyon kill kasmanız imkansızdan bile öte bir şey. Dünyanın en iyi botunu da yapsanız bunu bot bile başaramaz. Ki oyunda Mareşal rütbesine çıkmak için 100000000000000 xp lazım.
kanka başarbilir bence yani salise salise çalışıyor bildiğin ve crossfire eski bir oyun yani ve program olarakta 1 bilgisayarda max 3 oyun açabilliyorsun bir program. hala şüpheleniyorsan burada cevap aramak yerine crossfire ye bir ticket atmanı öneririmClanda ki herkesin nicki aynı. 22 üye var. Sizin yolunuzu düşünecek olursak 22 pc yapar. Kimse de böyle boş bir şey için 22 pc harcamaz. Sırf kda için bunu kimse yapmaz kabul edelim bunu. Bundan ötürü işte şüpheleniyorum yoksa bende dediğinizi düşündüm ama emin olun sizi temin ederim ki 2 yılda 10 milyon kill kasmanız imkansızdan bile öte bir şey. Dünyanın en iyi botunu da yapsanız bunu bot bile başaramaz. Ki oyunda Mareşal rütbesine çıkmak için 100000000000000 xp lazım.
Hayır, dediğiniz şey istatiksel olarak gerçekten çok ama çok zor bir ihtimal ki öyle bir şeyi yapmış olsalar bile yakalanırlardı emin ol. Muhtemelen botla kasıyorlardır bıçak modunda.Şüphelendiğim nokta şu; oyunun veri tabanı hacklenmiş olup, kendilerine istediklerini aktarabiliyor ve istediklerini yapıyor olabilirler mi? Çünkü clan toplamda 130 maç atıyor ve 56 maç kazanıp 74 maç kaybediyorlar. %43 kazanma oranları var ki matematiksel olarak bakınca 2milyon puan imkansız gözüküyor. Clan üyelerini incelediğinizde işin içinde bir gariplik olduğunu görüyorsunuz.
Hocam ben bunun bir bot olacağını hiç sanmıyorum. Ha eğer bot ile yapıyorsalar ciddi anlamda bu adamların zeka sorunu var demektir. Sadece KDA için bota bırakmak cidden saçma. Biraz düşününce emin olun saçma. Düşünsenize PC'yi açık bırakıyorsunuz bot ile kasıyor hesabı... Ama diğer mesajlarda arkadaşın dediği gibi bug bularak yaptıklarını düşünüyorum. Belki oyunun dosyalarından bir şeylere dokunarak bunu yapmış olabilirler.Hayır, dediğiniz şey istatiksel olarak gerçekten çok ama çok zor bir ihtimal ki öyle bir şeyi yapmış olsalar bile yakalanırlardı emin ol. Muhtemelen botla kasıyorlardır bıçak modunda.
z8gamese yazınArkadaşlar selam. Kısaca oyundan bahsedeyim. Oyunun adı CrossFire, muhtemelen içinizde bilenler vardır bu oyunu. Şimdi işin garipliğine geleceğim. Oyunda ribbon dediğimiz yani rozet dediğimiz sistem var. Bu rozetler askeri rozetler gibi düşünebilirsiniz, ne kadar çok rozet olursa o kadar iyi ve en önemli rozet ise "honorable soldier" adlı şeref rozeti.
Şimdi işin garipliğine geliyoruz. Muhtemelen hepiniz FPS oyunlarında kda nedir bilirsiniz işte bu 2 görselde de gördüğünüz kişilerin kda oranına bakınca ne demek istediğimi anlıyorsunuz aslında. Hesabın sahibinde "2 yıllık hizmet rozeti" var yani adamın hesabı en az 2 yıllık. Adam 2 yılda aynı hesaplara 1000 kadar kda kasmış ve 1 milyon, 2 milyon kill almış. Bu Killer'in çoğu da bıçak ile. Haliyle FPS oyunu da sadece bıçak üzerine kurulu olmadığı için sadece bıçak ile 2 yılda 1 milyon kill almak zor. Bunu yapan kişiler hile olsaydı kesin ban yerdi ban yemiş olsaydı honorable soldier rozetini hesaplarında alırlar ve hesaplar çok kötü hale gelirdi.
Bu 2 hesapta aynı adama ait. Nereden biliyorum diye soracak olursanız; effective adında clana üye bu kişiler ve bu clanda ki herkesin nicki aynı mesela bulzai. [bulzai] bulzai_16 vs gibi nickler var. Shadyuser shadyuser1 gibi nickler var. En düşük ihtimalle bunu yapan kişiler birbirlerini tanıyorlar. Ve bu effective adlı clan 2milyon clan puanı ile dünya sıralamasında 1. sırada yer alıyor. Ben 10 yıldır bu oyunu oynuyorum ve böyle bir şeyi ilk defa gördüm.
Fotoğraf ekleyemediğim için fotoğrafların linkini şuraya bırakıyorum:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şüphelendiğim nokta şu; oyunun veri tabanı hacklenmiş olup, kendilerine istediklerini aktarabiliyor ve istediklerini yapıyor olabilirler mi? Çünkü clan toplamda 130 maç atıyor ve 56 maç kazanıp 74 maç kaybediyorlar. %43 kazanma oranları var ki matematiksel olarak bakınca 2milyon puan imkansız gözüküyor. Clan üyelerini incelediğinizde işin içinde bir gariplik olduğunu görüyorsunuz.
Öğeyi denetle yaptığımı düşünecek arkadaşlar olabilir diye link bırakıyorum;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapClan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap1000 küsür KDA
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsonsuz KDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?