abi ciddi misin sen benimde aynıTelefon çalma sesim crysis 2 soundtrack yıllardır aynı beni benden alıyor
max payne de dinle efsane abi ( bir yorum daha atarsam süper üye oluyorum lan)bu üçlemeyi yıllardır dinliyorum telefonum da müzikler kısmında var ve hiç sıkılmıyorum hatta bazen sakinlemek ve kafamı dağıtıp uyumaya çalıştığım zamanlar daBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapveBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapresmen ninni gibi geliyor rahatlatıyor ve bir o kadar da hüzünlendiriyor garip şekilde benimle aynı durumu yaşayan veya benim gibi soundtrack dinleyen var mı günlük yaşantısında ?
Direkt başlangıç reis o giriş beni bitiriyor zatenabi ciddi misin sen benimde aynıtam hangi kısmında çalıyor?
Kral bu crysis2'nin invasion bölümünde çalan müzik kulaklarıma ninni gibi geliyor yahu. Kaç yıldır dinlemiyorum ama melodisi halen aklımda.bu üçlemeyi yıllardır dinliyorum telefonum da müzikler kısmında var ve hiç sıkılmıyorum hatta bazen sakinlemek ve kafamı dağıtıp uyumaya çalıştığım zamanlar daBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapveBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapresmen ninni gibi geliyor rahatlatıyor ve bir o kadar da hüzünlendiriyor garip şekilde benimle aynı durumu yaşayan veya benim gibi soundtrack dinleyen var mı günlük yaşantısında ?
abi başyapıt ya diyecek söz yok gerçekten tüylerim diken diken oluyor benimde dinlerken falanKral bu crysis2'nin invasion bölümünde çalan müzik kulaklarıma ninni gibi geliyor yahu. Kaç yıldır dinlemiyorum ama melodisi halen aklımda.
hangisi link atar mısınmax payne de dinle efsane abi ( bir yorum daha atarsam süper üye oluyorum lan)
bir ayrı değil tam bir başyapıt...crysis'in soundtrackleri bi ayrı
şey dimi bu melodinin yükseldiği yer mi yoksa direkt şarkıya başlama yeri mi? tam çözemedimDirekt başlangıç reis o giriş beni bitiriyor zaten
Direkt giriş kral yavaş yavaş yükseliyor yaabi başyapıt ya diyecek söz yok gerçekten tüylerim diken diken oluyor benimde dinlerken falan
Post automatically merged:
hangisi link atar mısın
bir ayrı değil tam bir başyapıt...
şey dimi bu melodinin yükseldiği yer mi yoksa direkt şarkıya başlama yeri mi? tam çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?