- Konuyu başlatan
-
aim legit bir şekilde gömülü menüden felan aimbot ayarı yok aimbot ile ban yersiniz çoğu sunucudan açık olan özellikler işinizi görecektir.Dostum çalışıyorda aimi nasıl yapılıyor anlamadım saol yinede
Aimbot ve no recoil hilede gömülü menüde visual ayarlar var sadece. Recoil ve aimbot legit bir şekilde ayarli , rage değil .recoıl aımbot felan goremıyorum menude
yönetici olarak çalıştr. dosyaları patch ların hepsini kur hile #güncel.error veriyor neden?
Aimbot yokmu ????rica ederim iyi oyunlar
menüde yok hile içinde legit bir şekilde var.Aimbot yokmu ????
ama adam olduremıyorum kaymıyormenüde yok hile içinde legit bir şekilde var.
aim kayacak şekilde olursa ban yersim zaten hocam. legit bir hile bu rage değilama adam olduremıyorum kaymıyor
peki neye göre adam vururluyor gövdeye sıkınca kafayamı gidiyoraim kayacak şekilde olursa ban yersim zaten hocam. legit bir hile bu rage değil
Visual ayarlar menüde ekli harici hilede gömülü hile hvh değil legit ayarlandı. Aimbot vb şeylerde ban yersinizEsp dışındaki hileler ekli mi?Çünkü menüyü açtığımda crosshair ve esp menüsü vardı birde en sağda cfg ekleme
Aynısı bendede oluyorMenü geliyor oyun içerisinde chams ve esp görünüyor fakat menüye tıkladığım zaman bir işlem olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?