Süper Üye
eyw knk yaptımdll yi inject etmeyeceksin zaten virüs programını devre dışı bırak sorun çıkarıyorsa hile kullanımını belirttim konuda iyi bak oraya.
eyw knk yaptımdll yi inject etmeyeceksin zaten virüs programını devre dışı bırak sorun çıkarıyorsa hile kullanımını belirttim konuda iyi bak oraya.
hayır legit, ayarları kendine göre istediğin gibi yapabilirsin.çok belli olur mu aim direk giden şekilde mi
hile kendi içinde aimi gömülü fazlası mph diye ban atar serverlardan. herşeyin legiti güzel aimbot ile çoğu serverdan ban yersin hiledeki özellikler işini görecektir.Aimbot yok bu arada sadece vusial bunun aimbotlu versiyonunu paylaşırmısın ?
Hocam aimware'ın 1.6 versiyonu cracklendi istersen onu da paylaşabilirsin.rica ederim iyi oyunlar![]()
her oyun ölür 1.6 ölmezkullanıcı varmı hala ya varsa deniyeceğim teşekkürler.
hile sıkıntısız çalışmakta settings ayarlı geliyor zaten menü çalışmama sorunu bazı kişilerde var v2 gelecek onda düzelmiş bir şekilde kullanacaksınız.açabileceğin herşey hilede oto geliyor zatenselam menü de bi sıkntı var sanırım
gelişigüzel yazdım özellikleriElinile sağlık ama chamsde sorun var sanırım
Post automatically merged:
Elinile sağlık ama chamsde sorun var sanırım
sende varsa günceli paylaşsanaHocam aimware'ın 1.6 versiyonu cracklendi istersen onu da paylaşabilirsin.