Çözüldü Cs 1.6 Mikrofon Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben sizden aldıgım bi hatanın çözümünü isteyecektim aldıgım hata ise cs 1.6 da k basılı tuttum halde +voicecord yazdıgım halde karsıya ses gitmiyor cs 1.6 ayarlar kısmında mikrofon testi yapıyorm ama yankı olmuyor yani sesim belliki karsıya gitmiyor soruyorm bazı kısılere ses gelmiyor diyor ama söyle bi sebebide var ben Morphvox pro adlı ses deistirme programını kullanarak arkadaslarım trolluyecektm ama morphvox pro açıp kayıt aygıtlarından onun ses aygıtını seçtigimde ts ve dier uygulamalarda çalısıyor ama nedense cs 1.6 da çalısmıyor eskiden mikrofonlu kulaklık kullanıyodm oluyodu simdi ise iphone kulaklıgı var ama ts de fln çalısıyor lütfen yardım edin

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
anlamadığım şu morhpvox pro ilemi yapıyosunuz 1.6 da mic ile öle yapıyosan kayıt aygıtlarından normal mice al varsayılan aygıt olarak ayarla ve özelliklerden sesleri falan aç

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
anlamadığım şu morhpvox pro ilemi yapıyosunuz 1.6 da mic ile öle yapıyosan kayıt aygıtlarından normal mice al varsayılan aygıt olarak ayarla ve özelliklerden sesleri falan aç
normal mice alınca morphvox pro çalısmıyor normal sesimz çıkıyor screem bee audio onun aygıtı onu seçıyorm cs de çalısmıyor nedense

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...