- Yasaklandı
-
Banlı Üye
lebtop ekranını dırekt ındırınce uyku moduna gecıyorya ozmda dvm edermikardeşim şu makrolar varya ileri tuşuna ayarla başlat oyun içerisinde sabah a kadar açık kalsın işte veya günlerce sonrasında oyunda sürekli ileri gitsin gerekirse bir duvara doğru ilerlesin takılı kalsın oralarda böyle düşündüm bian umarım mantıklıdır.
denetim masasında nerde söyermsn bide benimki win8 uyku moduna koyma yok pc ekran direkt indirince uyku geçiyormuDenetim Masasından Uyku Modunu Kapatabilirsin
lebtop bnm pc ekranı indirnce dvm edermiserverdan atmamasi diyosan tusa oto basma programi var,cs go da konsola "+right" yazinca oluyordu dene bi
kardes 2 yaptm da 1 anlamadmWindows 8 Uyku modu için
1-- Denetim Masasın - Tüm control paneli özellikleri - Güç seçenekleri - sistem ayarları
menüsünden Plan ayarlarını değiştiri tıklayınız.
açılan pencereden iki özelliğide asla olarak ayarlayınız.
2-- Güç seçeneklerin penceresinin sol tarafından güç düğmesi ne yapar ı tıklayalım .
Pencerenin üst kısmından pasif olarak gözüken seçenekleri etkinleştirelim .
alt kısımda bulunan uyku , ve kilit kutularını kaldırılım.
ayarları kaydedip çıkalım.
Kolay Gelsin!
arkadaş naparsam yapıyım pc nin ekranını indirdiğimde oyundan atıyorWindows 8 Uyku modu için
1-- Denetim Masasın - Tüm control paneli özellikleri - Güç seçenekleri - sistem ayarları
menüsünden Plan ayarlarını değiştiri tıklayınız.
açılan pencereden iki özelliğide asla olarak ayarlayınız.
2-- Güç seçeneklerin penceresinin sol tarafından güç düğmesi ne yapar ı tıklayalım .
Pencerenin üst kısmından pasif olarak gözüken seçenekleri etkinleştirelim .
alt kısımda bulunan uyku , ve kilit kutularını kaldırılım.
ayarları kaydedip çıkalım.
Kolay Gelsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?