Cevabın için teşekkür ederim. Cidden ben de öyle düşünmüştüm ama arada kalmıştım. Gerek yok ya main hesapta hile yapmaya. 10 madalya var hesapta. O kadar yatırım boşa gitmesin şimdihayır hile ile girme vac ban yiyebilirsin bende 600 saatlik hesabımdan bir şey olmaz dedim ve vac ban yedim
Dostum 10 Madalya Ve Main Hesapsa Gerek yok kartal Güzel Bir Rütbe sByte Kullanıp Legit Şekilkde Oynarsan Hiçbirşekilde Ban Yemezsin Ama Sonuçta Hile Belli Olur Eninde Sonunda Gerek Yok Boşver Ama Smurf Ve seçkin olan hesapta Açıp Kasabilirsin
aynısını bende yaptım kardeşim hesabın gider hiç deneme bile hile kullanmak istiyorsan başka bir steam hesabından yap hileyi
Hiiiç girme hile olaylarına dostum. Silvera düş yine de bulaşma bence. Emeğine yazık ve dönüşü olmuyor. 1400 gün önce VAC yemiş birisi olarak söylüyorum.. 2.8k saat gitti.
Yok başkan ana hesapta kullanmıyorum kesinlikle 2015 yılından itibaren madalyalı hesap 5 yıllık jeton dahil hiç gerek yok böyle risklere.her hilenin bir başlagıcı olup birde sonu vardır o kadar emek verip oynadıgın 1500 saati bir oyun için hiç ediceksen oyna kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?