Dostlar sorunum şöyle; oyundayım yoldaşdayım diyelim tüm haritalarda oluyor bu neyse .. oyunda 60 fps 50fps rahat alıyorum sonra oyun ortasına falan gelince otomatikmen 10 fps 5fpsye düşüyor bunun nedeni veya çözümü nedir ? Bilgisayarım fazla ısındığından mı bilemedim
Ekran kartın veya işlemcin ısınıyor olabilir. Bu sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ekran kartın oyuna yetersiz kalıyor ise böyle kasmalar donmalar olur. Ekran kartını yazar mısın ?
Ekran kartın veya işlemcin ısınıyor olabilir. Bu sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ekran kartın oyuna yetersiz kalıyor ise böyle kasmalar donmalar olur. Ekran kartını yazar mısın ?
Termal macun değiştirilirken bilgisayarcı tanıdık olsun dikkatli ol maks 50 tl ye patlar merak etme birde bilgisayarının fan girişinin hava aldığından emin ol ayrıca internette -program ismi vermek yaska mı bilmiyorum- Game booster tarzında birçok program var oyunu açarken kullanırsan arka planda duran birçok gereksiz uygulamayı kapatır. Termal macunsuz dediklerimi yap bi nebze olsa işe yarar yaramazsa termal macun değişmesi gerek bilgisayarın kalıcı hasar ihtimalide var bi miktar.