Bilgisayarımı her 2 haftada 1 temizlerim toz yokbilgisayarının tozunu alırsan belki fps düzelebilir ve ilgini çekerse internette bunun için bilgilendirici videolar var
Aslında bakarsan herkeste yok çoğu yorum kasmak için atılmış yorumlarSorunun oyun veya sunucu kaynaklı olabilir çünkü herkeste varmış.
Fan yetersizliği olduğunu sanmıyorum kasa gayet iyi bir şekilde soğuyor yine de araştıracağım teşekkürlerdarboğaz yapıyordur bendede vardı fan yetersizliği olabilir işlemci fanının macununu yenileyin
kesinlikle katılıyorum sonuçta başlangıç ayarları da önemli oluyorHocam youtube üzerinden fps problemlerine bakın sadece video ayarları değil steam ve birkaç cfg işinizi görebilir iyi forumlar
Öncelik Olarak Driverlarının Güncel Olduğundan Emin Ol Daha Sonrasında Kasma Olmayacağını Düşünüyorum.Merhaba inferno mapinde 190-210 Arası fps alıyorum ama anlık fps düşüşüyle birlikte 10 fps oluyor ve bu 1-2 saniye boyunca devam ediyor nasıl çözebilirim bunu
*Sadece inferno mapinde değil her mapte oluyor internette bir sürü çözüm denedim olmuyor varsa bir fikriniz belirtirseniz güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?