bütün ayarları düşüğe çekip bir daha deneLoL ve Gta 5'i sorunsuz oynadığım bilgisayarımda CS:GO'yu açtıktan 15 dakika kadar sonra bilgisayar bir anda kapanıyor (çöküyor). Üstelik CPU'nun fazla ısınmamış olmasına rağmen bu sorun yaşanıyor. Termal macun yaklaşık 9 ay önce sürüldü ve FPS düşüşleri başladı bilgisayarımda ama ben bu sorunun CS:GO kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sistemde anormal bir ısınma yok. Olsaydı CS:GO'yu değil Gta 5'i oynayamıyor olmam gerekirdi. Sorun nedir?
Ayarlar zaten düşükte kardeşim böyle boş çözüm önerileriyle gelmeyin bana. Bilgisayarımı çökerten oyunu neden yüksek ayarlarda oynayayım?bütün ayarları düşüğe çekip bir daha dene
Umarım config dosyalarının ne işe yaradığını biliyorsundur. Ben ne diyoruum sen ne diyorsun..config dosyası var inidr
bişey sorcam 50 mesajı geçtim onaylı olmadım nenden
Alakası yok. Neredeyse her şey kapalı. Öyle bir nedenden ötürü çöktüğünü düşünmüyorum çünkü GTA 5 CPU'yu daha fazla kullanıyor ama çökmüyor.Cs gö işlemciye yönelik bir oyun olduğu için arka planda çalışan sistem dosyası ya da herhangi bir dosya işlemcini yoruyo olabilir diye düşünüyorum. Arka planda olan uygulamaları olabildiğince kapatıp başlangıç ayarlarındaki uygulamaların çoğunu kapatorsan sorun düzelir diye düşünüyorum.
Bende de aynı sorun oluyordu. Ben böyle çözdüm kendi sorunumu. Ama senin sorunun sistem dosyası ise onun için bir çözümüm yok. Gta için ise ekran kartını daha ağırlıklı yorduğu için kapanmama sebebini buna bağlıyorum.Alakası yok. Neredeyse her şey kapalı. Öyle bir nedenden ötürü çöktüğünü düşünmüyorum çünkü GTA 5 CPU'yu daha fazla kullanıyor ama çökmüyor.
Kardeşim konuyu okumuyor musun? İlk sayfada grafik ayarlarının en düşükte olduğunu belirttim. Gereksiz mesajlar atmayın şuraya ki bu sorunla karşı karşıya olan başka insanlarda varsa çözüm vardır umuduyla konuya girip tüm mesajları okumak zorunda kalmasın.cs go da grafik ayarinı düşür ondandır
windows 10 kullanıyorsan güncellemesini yaptın mı yani 1909 güncellemesini ?LoL ve Gta 5'i sorunsuz oynadığım bilgisayarımda CS:GO'yu açtıktan 15 dakika kadar sonra bilgisayar bir anda kapanıyor (çöküyor). Üstelik CPU'nun fazla ısınmamış olmasına rağmen bu sorun yaşanıyor. Termal macun yaklaşık 9 ay önce sürüldü ve FPS düşüşleri başladı bilgisayarımda ama ben bu sorunun CS:GO kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sistemde anormal bir ısınma yok. Olsaydı CS:GO'yu değil Gta 5'i oynayamıyor olmam gerekirdi. Sorun nedir?
Az önce öyle bir güncelleme olduğunu farkettim. Cevabın için teşekkür ederim güncelledikten sonra aynı hatayla karşılaşmaya devam edersem bildireceğim.windows 10 kullanıyorsan güncellemesini yaptın mı yani 1909 güncellemesini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?