Çözüldü CS:GO en ucuz bıçağı nereden alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selam beyler Csde bıçak almak istiyorum ama fiyatları uçmuş benim valo hesabı var iki binlik hesap bine okutabilir miyim hesap satan var mı veya almayı düşünen tanıdıklarınız site de olur he bir de en ucuz bıçağı nerden alabilirim

Çözüm
Gamesultan, itemsatis, gamemarkt, gamesatis gibi siteleri önerebilirim güvenlidir ve kimlik doğrulaması yapmak zorunludur. Sitede ise Trade kısmından ürününüzü satabilirsiniz. Emin olun skinli ve leveli yüksek olup rankı ortalama gold plat ise istediğiniz fiyata okutabilirsiniz valorantın alıcısı var. CS:Go bıçak içinde güvenilir ve ucuza bulacağın siteler bynogame, dmarket,farmskins, keydrop.
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka trade kısmına satıyorum başlığı ile hesap detaylarını ve görsellerini paylaşırsan alıcı bulabilirsin belki
extradan gamesatış itemsatış sitelerine bir bak oradada ilan verilebiliyor

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
reis olabilir hatta arkadaşım arayışta idi, ben bi sorayım ona göre dönüş yapayım hemen foruma.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Trade bölümü var orada satış yapılıyor. Hesapla ilgil detayları ve aklındaki fiyatı koyup satmayı deneyebilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
reis olabilirhatta arkadaşım arayıştaydı ben bi sorayım ona göre dönüş yapayım hemen forma
Tamamdır kardeşim sağ ol
trade bölümü var orada satış yapılıyo oraya hesapla ilgil detayları ve aklındaki fiyatı koyup satmayı deneyebilirsi
teşekkürler
hesabını satarken lütfen dikkat et ben 3 milyarlık hesabı çaldırdım
lan nasıl becerdin onu geçmiş olsun teşekkürler

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Selam beyler Csde bıçak almak istiyorum ama fiyatları uçmuş benim valo hesabı var iki binlik hesap bine okutabilir miyim hesap satan var mı veya almayı düşünen tanıdıklarınız site de olur he bir de en ucuz bıçağı nerden alabilirim
Eğer valorant hesaplarının piyasasına hâkim değilseniz bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz, Fiyatlandırmada yardımcı olabilirim.

Mamacita#0001

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Gamesultan, itemsatis, gamemarkt, gamesatis gibi siteleri önerebilirim güvenlidir ve kimlik doğrulaması yapmak zorunludur. Sitede ise Trade kısmından ürününüzü satabilirsiniz. Emin olun skinli ve leveli yüksek olup rankı ortalama gold plat ise istediğiniz fiyata okutabilirsiniz valorantın alıcısı var. CS:Go bıçak içinde güvenilir ve ucuza bulacağın siteler bynogame, dmarket,farmskins, keydrop.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...