CS:GO FACEIT anakart banı nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum Spoofer var elimde kaliteli ⍭La Vida#7777 ulaşabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Spoofer çok masraflı bence anakart degiştirmelisin

Üye
3 HİZMET YILI
Dostum anladığım kadarıyla sen yenı anakart alıp formatlayıp faceıte gırmışsın ve tekrar ban yemişsin bu ban coklu hesap actıgın ıcın degıl ban evasion yüzünden yani yeni anakart bile alsan açtığın tüm hesaplar banlanacak banı sadece anakarta değil belli ki sistemin içindeki diğer donanımlara idlere de atmışlar bu yüzden sıfır temiz bilgisayar alman lazım. Bende aynı sorunu yaşıyorum hesabım ban yedı ve anakart almak ıstıyordum ama almayacağım sende yenı anakart almışsın ve ban evasion yemişsin yani bir şekilde yakalıyorlar senı yenı anakart alsan bile banlanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Maalesef, boosting services kullanmak da bir hile olarak kabul edildiği için, bu durumda da anakart değiştirmek gibi bir çözüm yok gibi görünüyor. FACEIT anti-cheat sistemleri oldukça gelişmiş olduğu için, ban yeme riski yüksek. Bunun yerine, adil bir şekilde oynamak ve hile yapmamak en iyi seçenek olacaktır. Bunun yanı sıra, FACEIT destek ekibi ile iletişime geçerek durumu açıklamak ve yardım istemek de faydalı olabilir. Ancak, hile yapmak veya boosting services kullanmak kesinlikle doğru bir davranış değildir ve bu tür davranışlar, oyunun adil bir şekilde oynanmasını engeller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...