- Yasaklandı
-
Bi Sıkıntı Çıkar Diye Öyle Yapmadım Yoksa Öyle YapardımTıkla Git Yapacagına Direk Vidyo Ekle
EEEE Napalım O zaman Paranı Biriktirecen Alacan Bilgisayarını Oyniyacan En Yüksek Ayarlardaolm böylede oynanmazki oyun
Bilgisayarın Cs:Go Kaldırıyorsa rahat kaldırıyorsa deneme VAC Riski Var %9 ihtimalle bile olsa vac yiyebilirsin bu yüzden Kaldırıyorsa Boşuna Kurma Vac Yiyebilirsinsağol denerim
CS:GO 'Ya Eklenen Her Dış Kaynak Modlar Vesayire VAC Riski Getirir Haberin OlsunOyun İçi Ayarları vs değiştir anlarımda dış kaynak eklemek nedir kardeş birde vac riski var diyorsun anlamsız bence
Ben Zaten 200-300 fps çıkar demedim mesela 70 alıyorsan 100 çıkar dedimBöyle birşey kesinlikle yanlıştır. FPS çok alabilmeniz için işlemciniz ve ekran kartınızın iyi olması lazım. ufak bi kaç ayarla yapılabilir yani fps artması ama senin ekran kartın, işlemcin kötüyse(ör: 2.5Ghz işlemci) 30-50 fps alıyorsan bunu 200-300 fps alması mümkün değildir. Kesinlikle vac yeme ihtimaliniz vardır bu programla. Yine de siz bilirsiniz.
Hayır kardeşim olmaz öyle kandırmayalım kimseyi. Dışardan açılan bir programla fps arttırma diye birşey yok. Oyunun kendi kodlarından, ayarlarından çıkarsa çıkar. Kandırmayalım kimseyi.Ben Zaten 200-300 fps çıkar demedim mesela 70 alıyorsan 100 çıkar dedimİyi Forumlar Ve Ayrıca Cs:Go Ya Bir Dış Kaynak Ekliyoruz Bu Modda Olabilir Vac Riski Ortaya Çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?